Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

ПАКЕТ - СЪДЕБНА ПРАКТИКА И ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ

SKU
СЪДЕБНА ПРАКТИКА И ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ


570,00 лв.

Включва „Сиела Практика“ и „Сиела Здравеопазване“.

Цена без ДДС: 475 лв. 

„Сиела Практика“ е правноинформационна система, която съдържа постановяваните от всички съдилища и други юрисдикции в Република България актове, обособена в структури.

„Сиела Здравеопазване“ е правноинформационен професионален справочник за администриране на дейности в сферата на здравеопазването. Включва актуалното българско и европейско законодателство в здравния сектор.Ползване на продукта

Абонаментът за двата продукта е със срок 1 година за едно работно място. След потвърдено заплащане получавате потребителско име и парола, с които можете да ползвате програмата от всяко устройство с интернет връзка.

За срока на абонамента получавате актуализации, поддръжка и съдействие по телефон и имейл всеки работен ден от 08:30 ч. до 18:00 ч. за същия срок, съгласно Общите условия (включително за инсталация, потребителски настройки на приложението и др.).

За заплащане на достъп до допълнителни работни места и въпроси, свързани с програмата: тел. 02 903 0000.

 

„Сиела Практика“ включва: практика на Конституционния съд, тълкувателни решения и постановления на върховните съдилища, съдебните решения на всички съдилища и други юрисдикции в Република България.

Съдебната практика на Върховния касационен съд е разпределена в структура по години и по отделения. Освен тълкувателни решения и постановления са публикувани също: делата с изключителна значимост и интерес; Решения по чл. 290 от ГПК; практика, допускаща касационно обжалване; практика по граждански, търговски и наказателни дела.

Актовете на Конституционния съд са разпределени в структура по вид, по години и като общ списък.

Публикувани са актовете на районните, окръжните и апелативните съдилища, съдебната практика на Специализирания наказателен съд и на Апелативния специализиран наказателен съд, на военните съдилища.

Можете да ползвате решения на Европейския съд по правата на човека и на Съда на Европейския съюз.

В самостоятелна структура „Комисии“ получавате достъп до актовете на: Комисия за защита на конкуренцията, Комисия за защита на личните данни, Комисия за защита от дискриминация, Комисия за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобито имущество.

 

„Сиела Здравеопазване“ съдържа два вида професионална информация: правна и медицинска.

Правноинформационната система включва българската нормативна уредба, която улеснява администрирането на дейности в сферата на здравеопазването и социалните дейности: кодекси, закони, постановления, правилници, наредби, медицински стандарти, методики, инструкции, рамкови договори, тарифи, други. Актовете съдържат актуално съдържание и стари редакции.

В продукта се подържат и международноправни актове: договори, спогодби, конвенции и други, европейско законодателство: регламенти, директиви, решения, препоръки на европейските структури, актове от вторичното право на ЕС.

В „Сиела Здравеопазване“ ползвате документи на институции и организации в здравния сектор: Министерството на здравеопазването, Националната здравноосигурителна каса, Изпълнителната агенция по лекарствата, Изпълнителна агенция „Медицински надзор“, както и на други ведомства. Това са заповеди, инструкции, важни методически указания, ръководства, писма, разяснения, критерии, правила, методи, доклади, планове, устави, етични кодекси, методики, правилници и др.,.

В услуга на потребителите са разработени:

ПРОЦЕДУРИ: актуални и последователни практически описания на нормативните изисквания, етапите и действията по осъществяване на процедурите в здравеопазването.

ОБРАЗЦИ НА ДОКУМЕНТИ И ЕЛЕКТРОННИ ФОРМИ: Образците и формулярите са с опции за попълване, разпечатване, редактиране и подписване с електронен подпис - за да обменяте важна информация по електронен път.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:ПАКЕТ - СЪДЕБНА ПРАКТИКА И ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
ПАКЕТ - СИЕЛА СЧЕТОВОДСТВО
рейтинг:
1%
570,00 лв.
ПАКЕТ - НОРМАТИВНИ АКТОВЕ И СЪДЕБНА ПРАКТИКА
рейтинг:
1%
618,00 лв.
ПАКЕТ - НОРМАТИВНИ АКТОВЕ И ПРОЦЕДУРИ
рейтинг:
1%
726,00 лв.
ПАКЕТ - ЗАКОНИ, ПРОЦЕДУРИ, СЪДЕБНА ПРАКТИКА
рейтинг:
1%
1020,00 лв.
ПАКЕТ - НОРМАТИВНИ АКТОВЕ ЗА ЧУЖДЕНЦИ
рейтинг:
1%
1608,00 лв.