Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

За нас

"Сиела Норма" АД е компания с дългогодишна история, която се развива в различни сфери на бизнеса: разработка на софтуерни продукти, издателска дейност, верига книжарници, организиране и провеждане на публични събития, семинари, обучения, конференции, кръгли маси и др.


Най-голямата и бързо развиваща се книжна верига у нас – Сиела, стартира с първата си книжарница през 2006 година и до сега разполага с 16 уютни книжарници, в които клиентското преживяване е издигнато на едно ново ниво.
Обектите са разположени предимно в големите търговски центрове за по-голяма достъпност и повече удобство.
Част от веригата е и онлайн магазинът Ciela.com, който непрекъснато се развива и увеличава броят на своите клиенти и почитатели.

Основното предимство на книжарници Сиела пред останалите книжни вериги е доброто зарежданеНашите магазини разполагат с най-голямото разнообразие от артикули, както в книжния така и в развлекателния сектор като музика, филми, семейни игри, пълен набор от канцеларски материали, играчки и богат избор на подаръци. Отличителният белег на книжарници Сиела е изобилието от добре подбрани продукти, удобните локации и учтиво и компетентно обслужване.

Освен че разполагаме с всички актуални заглавия на български език, отличителната ни черта е най-богатата и разнообразна гама от чуждо езикова литература, както и поддържането на номенклатура от заглавия с отдавна изчерпани тиражи, които могат да се намерят при нас.

Другото предимство на книжарници Сиела са обширните музикалните кътове. Там меломаните могат да намерят пълния набор от музика внасяна в България. Предлагаме модерните в последно време грамофонни плочи, от които разполагаме, както с всички новоиздадени, така и с винили втора употреба, които привличат ценителите. Книжарници Сиела са най-добре заредените с музика магазини.

Другата основна част в книжарници Сиела е канцеларията и секциите с игри и играчки. При нас има артикули, както от високия така и от по-ниския ценови клас, които са привлекателни за по-широката масова аудитория.
Разполагаме с най-доброто зареждане на пъзели и семейни игри, които са изключително добре приети от нашите клиенти.
Последните 2-3 години книжарници Сиела се утвърдиха като място, в което се продава всичко необходимо за училище - тетрадки, канцеларски принадлежности, раници, включително и учебници.
Конкурентното ни предимство пред хипермаркетите е качество на достъпни цени.

Другото, на което книжарници Сиела обръщат особено внимание, е провеждането на културни събития, които събират много хора, срещат ги с любимите им автори, артисти, изпълнители и др. В последните 2 години, освен срещите с автори, сме имали и акустични концерти на група Остава, Мирослава Кацарова, Рут Колева, млади изпълнители от хитовия онлайн сериал "Не така брат" и др.
Oрганизираме множество креативни работилнички и четения за малки и големи, които се чакат с интерес.
Многобройните събития създават лоялна аудитория към книжарници Сиела и карат хората да следят за програма, която им носи радост и положителни емоции.

Цялостната концепция на книжарници Сиела е изключително клиентски ориентирана. Идеята ни е посетителите да намират всичко, от което се нуждаят за себе си и своите близки. Доброто обслужване и създаване на уют и спокойствие при избора привличат все повече клиенти.

"Сиела Норма" АД e доказан авторитет и дългогодишен опит в проектиране, разработване, внедряване, поддръжка, разпространение и инсталация на софтуерни продукти, необходими за ежедневните бизнес и административни процеси, както и в предоставянето на юридическа, специализирана и бизнес информация.
Над 100 броя са софтуерните продукти с търговската марка на "Сиела Норма", предназначени за различни сфери на икономиката и публичния сектор, а над 1000 - автономните решения по конкретно задание.

Успехът на дружеството е не само следствие от неговото разширяване.
Той е резултат от умело съчетаване на традиции и новаторство, талант, издателски усет и инициативност, събиране и поддържане на актуална и пълна база данни с информация от различни области на правото, икономиката и социалната сфера, модерна маркетингова стратегия.
И най-вече - успехът и дълголетието на компанията се дължи на професионализма и компетентността на експертите, които работят в "Сиела Норма" АД.

Дружеството има добре развита дистрибуторска мрежа и успешно работи с голям брой посредници - разпространители и дистрибутори на софтуер за гр. София и страната.


"Сиела" е най-голямото издателство в България според броя годишно издавани заглавия с близо 30-годишна история.

Създадено като издател на наръчници и монографии в областта на правото, към днешна дата в портфолиото има над 3000 заглавия, сред които се нареждат най-изтъкнатите имена в световната литература: Джеймс Клавел, Ъруин Шоу, Кен Киси, Никос Казандзакис, Франц Кафка, Хенри Джеймс, Ерих Мария Ремарк, Дмитрий Глуховски, Уилям Уортън, Стивън Кинг, Рута Сепетис, Ориана Фалачи, Джош Малерман, Джоузеф Стиглиц, Боб Удуърд, сър Алекс Фъргюсън, Карл Попър, Фредрик Бакман, Анджей Сапковски, Рей Бредбъри, Дж. Р. Р. Толкин, Джордж Р. Р. Мартин, Стефани Майър, Стивън Пинкър, Мат Ридли, Ричард Докинс, Норман Дейвис, Джоузеф Камбъл, Робърт Грийн, Стивън Хокинг и много други.

"Сиела" издава множество утвърдени и дебютиращи български автори, сред които и носители на награди за литература, като: Алек Попов, Виктор Пасков, Галин Никифоров, Георги Марков, Димитър Димов, Димитър Динев, Емилиян Станев, Захари Карабашлиев, Ивайло Петров, Иво Сиромахов, Илия Троянов, Мартин Колев, Михаил Вешим, Момчил Николов, братя Мормареви, Теодора Димова и др.

Част от портфолиото на издателството са и книгите на Асен Агов, Веселин Маринов, проф. Вили Лилков, Димитър Бербатов, Иван Костов, Лили Иванова, Христо Христов.
От повече от две десетилетия юридическата литература на издателство "Сиела" е предпочитана на пазара, а наши автори са някои от най-изтъкнатите имена в правото: Александър Стойнов, Борис Велчев, Валентина Попова, Вълчин Даскалов, Даниел Вълчев, Дарина Зиновиева, Емилия Друмева, Живко Сталев, Ива Пушкарова, Иван Стоянов, Иван Тодоров, Кино Лазаров, Огнян Стамболиев, Ралица Илкова, Румен Марков, Стоян Ставру и много други.