Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

ПАКЕТ - СИЕЛА СЧЕТОВОДСТВО

Цена без ДДС: 475,00 лв.

„Сиела Счетоводство” е специализирана правноинформационна система, която съдържа нормативна база в областта на счетоводството, осигуряването, финансите, данъците и други.

Сиела „ЕвроСчетоводител” е приложение на продукта „Сиела Счетоводство“, което включва европейските счетоводни норми. Предлага се и като самостоятелен продукт.Абонаментът за „Сиела Счетоводство” и „Сиела ЕвроСчетоводител“ е със срок 1 година за едно работно място. След потвърдено заплащане получавате потребителско име и парола, с които можете да ползвате програмата от всяко устройство с интернет връзка.

За срока на абонамента получавате актуализация на актовете (според измененията в нормативната уредба), нови преводи, поддръжка и съдействие по телефон и имейл всеки работен ден от 08:30 ч. до 18:00 ч. за същия срок, съгласно Общите условия (включително за инсталация, потребителски настройки на приложението и др.).

За заплащане на достъп до допълнителни работни места и въпроси, свързани с програмата: тел. 02 903 0000.

 

СЪДЪРЖАНИЕ:

 „Сиела Счетоводство“ съдържа актуалните нормативни актове в областта на счетоводството, данъчното облагане, трудовото право и социалното осигуряване. Информацията се актуализира с броевете на „Държавен вестник“, както и с публикуване на методични указания, становища, заповеди, писма и разяснения на министерства и ведомства.

„Сиела ЕвроСчетоводител“ включва актовете на европейските институции във финансовата сфера, Решения на Съда на Европейския съюз, консолидирана версия на български и английски език на Международните счетоводни стандарти (МСС) и Международните стандарти за финансово отчитане (МСФО).

 Добавени са европроцедури, коментари и резюмета, новини и друга информация от Европейска комисия и органи към или свързани с нея, Съвета за Международни счетоводни стандарти (IASB), Комитета за разяснения на международните стандарти за финансово отчитане, Международната федерация на счетоводителите (IFAC), Европейската федерация на счетоводителите.

В базата се съдържат още:

 

 •  Национални счетоводни стандарти;

 

 •  МСС и МСФО – консолидирани;

 

 •  Международни стандарти на върховните одитни институции;

 

 •  Инструкции, официални указания, заповеди, становища, писма и разяснения на МФ, НАП, НОИ, МТСП и др. за правилното прилагане на нормативните актове;

 

 •  Процедури в областта на счетоводството, данъчното облагане, трудовото и осигурителното право;

 

 •  Образци на документи и електронни форми – първични и вторични счетоводни документи и регистри, чието предназначение е основно да стандартизират документооборота във фирмите, както и да улеснят счетоводителите, които го поддържат. Голяма част от образците на документи и електронни форми са автоматизирани;

 

 •  Изчислителни модули – образци на документи и електронни форми, чиито функции са съобразени с нормативните изисквания. Дават възможност за бързо и лесно изчисляване на хонорари по различните видове договори. Бързо пресмятане на осигурителни вноски по трудови възнаграждения, обезщетения, лихви и др. Вградените контроли не допускат грешно попълване на формулярите, автоматизират процеса на изготвянето им и следят за съответствието между нормативната база и информацията, попълвана от потребителя;

 

 •  Данъчен и осигурителен календар;

 

 •  Статистическа и справочна информация.

 

 

Информацията е класифицирана и систематизирана в структури и в класификатор по теми. Обхваща фирмено счетоводство, бюджетно счетоводство, данъчно облагане и данъчен процес, трудово право и осигуряване, банки и банкова дейност, търговия и търговски сделки.

Документите са класифицирани и по орган, който ги издава: Министерство на финансите, Министерство на социалната политика, Национална агенция по приходите, Национален статистически институт и др.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:ПАКЕТ - СИЕЛА СЧЕТОВОДСТВО
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

 • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
 • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
 • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
 • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
 • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
ПАКЕТ - НОРМАТИВНИ АКТОВЕ И СЪДЕБНА ПРАКТИКА
рейтинг:
1%
618,00 лв.
ПАКЕТ - НОРМАТИВНИ АКТОВЕ И ПРОЦЕДУРИ
рейтинг:
1%
726,00 лв.
ПАКЕТ - ЗАКОНИ, ПРОЦЕДУРИ, СЪДЕБНА ПРАКТИКА
рейтинг:
1%
1020,00 лв.
ПАКЕТ - НОРМАТИВНИ АКТОВЕ ЗА ЧУЖДЕНЦИ
рейтинг:
1%
1608,00 лв.
ПАКЕТ - БЪЛГАРСКО И ЕВРОПЕЙСКО ПРАВО
рейтинг:
1%
744,00 лв.