Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

ПАКЕТ - НОРМАТИВНИ АКТОВЕ И ПРОЦЕДУРИ

Включва „Сиела Норми“ и „Сиела Процедури"

Цена без ДДС: 605 лв. 

„Сиела Норми“ съдържа актуалното българско законодателство. Продуктът е разработен в услуга на експертите, които ползват всекидневно нормативна база.

„Сиела Процедури“ улеснява потребителите на административните услуги, предоставяни от органите на централната администрация, областните и общинските администрации. Съдържа разписани процедури, описание на необходимите действия, регламентирани в законодателството, както и самите документи, които трябва да бъдат попълнени и подадени.Ползване на продукта

Абонаментът за двата продукта е със срок 1 година за едно работно място. След потвърдено заплащане получавате потребителско име и парола, с които можете да ползвате програмата от всяко устройство с интернет връзка.

За срока на абонамента получавате актуализации след всеки нов брой на „Държавен вестник“ (за „Сиела Норми“), поддръжка и съдействие по телефон и имейл всеки работен ден от 08:30 ч. до 18:00 ч. за същия срок, съгласно Общите условия (включително за инсталация, потребителски настройки на приложението и др.).

За заплащане на достъп до допълнителни работни места и въпроси, свързани с програмата: тел. 02 903 0000.

 

„Сиела Норми“ предоставя достъп до актуалното българско законодателство. Системата се актуализира след всеки брой на „Държавен вестник“.

За коректното и точно съдържание на консолидираните текстове се прави четворна проверка.

Правноинформационната система съдържа нормативни актове – кодекси, закони, укази, постановления, правилници, наредби, инструкции, тарифи, методики и др. – действащи и отменени, стари редакции на целите документи и редакции на отделните елементи (членове, алинеи, точки, приложения). Между документите има хипервръзки.

В базата са достъпни законопроекти и стенограми на Народното събрание с хипервръзки към източника на документа и към цитираната нормативна уредба.

С продукта ползвате съдържанието на проекти на нормативни актове, включително наредби, правилни, което Ви дава възможност да се информирате за очаквани изменения в нормативната уредба.

Публикуват се и ведомствени актове на министерствата, кореспонденция на Министерството на финансите, Националния осигурителен институт, Националната агенция за приходите, актове на Столичен общински съвет, както и на други министерства и ведомства.

 

„Сиела Процедури“ съдържа т. нар. „процедури“ - подробни практически описания на действията, които заинтересовани правни субекти следва да извършат за издаване на определен административен акт от държавен орган на централната и местна администрация, вписване в регистър с оглед на осъществяване на определена дейност, упражняване на нормативно установени права, сключване на гражданскоправна сделка и т. н.

В правноинформационната система са включени също широк спектър от описания на административни услуги за гражданите и бизнеса - в схематичен и стегнат вид са представени процедурите по предоставяне на административни услуги.

Информацията в продукта се актуализира и разширява периодично с промените в нормативната уредба, както и с оглед специфичното търсене на потребителите.

„Сиела Процедури“ съдържа още: примерни образци, документи и формуляри, които са приложими по отношение на предоставяните административни услуги, подлежащите на сключване сделки, при участие в съдебен процес и др.

Тези документи могат да бъдат попълвани, съхранявани, редактирани и използвани според конкретните нужди на потребителите.

В процедурите и административните услуги е достъпна активна връзка и препратки към относимите нормативни актове, съдебна и административна практика.

В справочния модул ще откриете адреси, телефони за връзка и друга контактна информация за държавната администрация и обществените организации на територията на страната и др.

„Сиела Процедури“ се актуализира при изменения и допълнения в нормативната база, обнародвани в „Държавен вестник“, както и при настъпили промени в процедури и услуги.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:ПАКЕТ - НОРМАТИВНИ АКТОВЕ И ПРОЦЕДУРИ
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
ПАКЕТ - СИЕЛА СЧЕТОВОДСТВО
рейтинг:
1%
570,00 лв.
ПАКЕТ - НОРМАТИВНИ АКТОВЕ И СЪДЕБНА ПРАКТИКА
рейтинг:
1%
618,00 лв.
ПАКЕТ - ЗАКОНИ, ПРОЦЕДУРИ, СЪДЕБНА ПРАКТИКА
рейтинг:
1%
1020,00 лв.
ПАКЕТ - НОРМАТИВНИ АКТОВЕ ЗА ЧУЖДЕНЦИ
рейтинг:
1%
1608,00 лв.
ПАКЕТ - БЪЛГАРСКО И ЕВРОПЕЙСКО ПРАВО
рейтинг:
1%
744,00 лв.