Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Е-книги за Компютри и IT

2 Артикули

Настрой възходяща посока
на страница
 1. E-book Facebook Happiness - Angel Todorov - 9786190200017 - Колибри - Онлайн книжарница Ciela | ciela.com
  Е-книга
  E-book Facebook Happiness
  рейтинг:
  1%
  11,99 лв.
 2. Интернет безопасност
  Е-книга
  Е-книга Интернет безопасност
  Александър Ненов
  рейтинг:
  1%
  10,00 лв.

2 Артикули

Настрой възходяща посока
на страница

Какви електронни книги ще откриете в Е-книги за Компютри и IT

В раздел „Компютри и IT” ще се запознаете с интересни и полезни заглавия, които ще обогатят вашата компютърна грамотност и безопасно пребиваване в интернет. Също така ще ви запознаят с живота и кариерното развитие на едни от най-великите и влиятелни хора в днешно време.

Имена като Стийв Джобс и Марк Зукербърг със сигурност са ви познати. Тези хора са създателите на едни от най-великите машини и социални платформи на нашето време. Всички ние използваме техните изобретения всеки ден в ежедневието си, най-вече на работа, а и в свободното си време.

Чрез компютрите и интернет ние изпитваме облекчение и спестяваме един от най-ценните ни ресурси – времето. Днес е много по-лесно да откриеш информация в добре познатия интернет от всяка точка на света. Вече информацията идва при нас за секунди.

 

Интересни заглавия, с които ще се запознаете тук са:

 

 • „Facebook happiness” – автор Ангел Тодоров. Издателство: „Колибри“;
 • „Дзен и Стив Джобс. Изкуството да се създават компютри“ – автор Forbes, издателство „Кибеа“;
 • „Интернет безопасност“ – автор Александър Ненов, издателство „Сиела“.

 

Защо да пазарувате онлайн от Ciela.com

Книжарница Сиела предлага един добре познат вариант за някои от вас, при четенето на книги, а именно електронни книги. В забързан и динамичен свят като нашия е много трудно да намерим време за себе си и още по трудно да намерим време за нашите хобита, например да четем книги. За щастие Сиела предлага електронни четива и вече да намерите време за да почетете е много лесно.

Нужно е само да посетите онлайн магазина на книжарницата, да изберете електронните книги, които желаете и да започнете да ги четете на своя електронен четец. Цените, на които се предлага литературата са достъпни и  няма място за колебания от ваша страна. Вече всичко е възможно да се случи бързо, лесно и удобно.