Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Политика за отказ от поръчка и за възстановяване на сума

В съответствие с българското законодателство (чл. 50 от ЗЗП), клиентът може в 14-дневен срок от получаване да се откаже от направена поръчка, като CIELA.COM се задължава да върне обратно получената сума. Заплатената сума се привежда по сметката на клиента, до 14 дни след като бъде получена стоката на адреса на CIELA.COM, по куриер или по пощата. Когато е платено с банкова карта Visa / Mastercard, сумата ще бъде възстановена по картата, от която е направено плащането. Върната стока се приема само ако е в подходящ търговски вид. Срокът за връщане на стоката е не повече от 14 дни от получаване на поръчката. При отказ от поръчка на книги, те следва да са в запазен търговски вид. Разходите по връщане на закупената стока са за сметка на клиента.

Отказ можете да направите, като ни пишете на електронна поща [email protected], попълните стандартния формуляр за отказ и го изпратите на електронна поща [email protected], обадите се по телефона или чрез друго недвусмислено заявление. Пратката, с която се връща поръчката, трябва да съдържа: посочване на номер на поръчка, всички документи, които са съпътствали пратката, при получаването и, три имена, банка и банкова сметка, ако желаете да възстановим сумата по банкова сметка.

Формуляр за отказ може да свалите и принтирате от ТУК

Политика за замяна на стока.

При невъзможност на CIELA.COM да предостави на клиента поръчана от него стока, може да му предложи алтернативната такава. При несъгласие от страна на клиента CIELA.COM се задължава да възстанови стойността на непредоставената стока в срок от 14 дни. Сумата се връща чрез банков превод.

Важно! Връщането на продукти към Онлайн книжарница Сиела - Ciela.com, става до адреса от който сте получили пратката, а именно гр. София, ул. „Поручик Христо Топракчиев“ 11, 1528 НПЗ Искър, Книжна борса Искър, ет. 3, офис 33, Онлайн книжарница Ciela.com. В случай, че причина за връщането е наша грешка(объркано заглавие, дефектна книга и т.н.) връщането е за наша сметка, като задължително трябва да посочите доставката да мине по договор.

Когато се отказвате от цялата поръчка, е нужно да ни изпратите книгите в запазен търговски вид. В този случай, разходите по доставката за връщане на продуктите към нас е за ВАША сметка.

В пратката е нужно да ни посочите номер на поръчка, всички документи, които са съпътствали пратката трябва да са вътре, както и три имена и телефон за връзка.

 

Връщане на стока чрез автомат на BOX NOW

Линк за връщане: ТУК

Стъпки:

  • 1. Посетете линка, Попълнете вашето име, имейл адрес и телефонен номер в предоставената форма. След попълване на всички полета, натиснете бутона "Изпрати".
  • 2. Ще получите имейл, SMS или Viber съобщение с ПИН код.
  • 3. Отидете до най-удобния за вас автомат, въведете ПИН кода чрез клавиатурата на автомата и натиснете бутона "ОК".
  • 4. Вратичката ще се отвори - моля, поставете пратката вътре и затворете вратичката.

 

От този момент нататък, BOX NOW поема отговорността за доставката на Вашата пратка.