Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Скреч карти на България и света

15 Артикули

Настрой възходяща посока
на страница
 1. Блестящи скреч картини Crocodile Creek - Динозаври - 732396753535 - Онлайн книжарница Ciela | ciela.com
  Блестящи скреч картини Crocodile Creek - Динозаври
  рейтинг:
  1%
  31,90 лв.
 2. Блестящи скреч картини Crocodile Creek - Еднорози - 732396753528 - Онлайн книжарница Ciela | ciela.com
  Блестящи скреч картини Crocodile Creek - Еднорози
  рейтинг:
  1%
  31,90 лв.
 3. Скреч постер 51 първи неща на моето дете
  Скреч постер 51 първи неща на моето дете
  рейтинг:
  1%
  24,90 лв.
 4. Скреч постер 100 емблематични филма
  Скреч постер 100 емблематични филма
  рейтинг:
  20%
  19,90 лв.
 5. Скреч карта на света за истински пътешественици
  Скреч карта на света за истински пътешественици
  рейтинг:
  1%
  19,90 лв.
 6. Детска персонализирана Скреч картичка - Направи си сам - Фикс Идея - 3800553663786 - Онлайн книжарница Ciela | Ciela.com
  Детска персонализирана Скреч картичка - Направи си сам
  рейтинг:
  1%
  5,90 лв.
 7. Персонализирана Скреч картичка за имен ден - Направи си сам - Фикс Идея - 3800589374731 - Онлайн книжарница Ciela | Ciela.com
  Персонализирана Скреч картичка за имен ден - Направи си сам
  рейтинг:
  1%
  5,90 лв.
 8. Персонализирана Скреч картичка за Рожден ден - Направи си сам - Фикс Идея - 3800582730367 - Онлайн книжарница Ciela | Ciela.com
  Персонализирана Скреч картичка за рожден ден - Направи си сам
  рейтинг:
  1%
  5,90 лв.
 9. 9 неща, които обичам в теб - Романтична Скреч картичка - Направи си сам - Фикс Идея - 3800582522580 - Онлайн книжарница Ciela | Ciela.com
  9 неща, които обичам в теб - Романтична Скреч картичка - Направи си сам
  рейтинг:
  1%
  5,90 лв.
 10. Скреч карта - Разкрий България - Шантаво ООД - онлайн книжарница Сиела | Ciela.com
  Скреч карта - Разкрий България
  рейтинг:
  100%
  27,90 лв.
 11. Скреч карта Свят - ciela.com
  Не е наличен
  Скреч карта Свят
  рейтинг:
  1%
  58,00 лв.
 12. Скреч карта Мини свят - ciela.com
  Не е наличен
  Скреч карта Мини свят
  рейтинг:
  1%
  42,00 лв.
 13. Скреч карта Делукс - ciela.com
  Не е наличен
  Скреч карта Делукс
  рейтинг:
  20%
  65,00 лв.
 14. Скреч карта България - Класик - ciela.com
  Скреч карта България - Класик
  рейтинг:
  100%
  39,00 лв.
 15. Скреч карта България - ciela.com
  Скреч карта България
  рейтинг:
  100%
  39,00 лв.

15 Артикули

Настрой възходяща посока
на страница

Тази категория представя разнообразие от скреч карти за изтриване на България, Европа и света, които може да закупите за себе си или да поднесете като изненада на близки, колеги, приятели. Но не само това, в тази категория се предлагат и други скреч забавления, които отново може да поднесете като подарък за скъп човек.

Ако се вълнувате от пътувания, мислите кои да бъдат следващите дестинации за пътешествие и искате да разберете кои държави са си съседни в Европа например, книжарница Сиела  е вашето място. А цените на предлаганите продукти в сайта са наистина атрактивни.

Какви видове карти има

Стреч картите за България са уникални и се предлагат заедно с картонен тубус, който не само запазва картата, но и прави удоволствието от използването ѝ или поднасянето им като подарък още по-голямо. Красиво изрисувани, тези стреч карти разкриват голяма част от невероятните забележителности на нашата страна. В тях ще видите отбелязани важни исторически и природни обекти, църкви и музеи. В скреч картите е дадена и полезна информация за различните общини, както и удобна галерия с още любопитни данни.

Има и класически карти, които също са забавни и ще ви помогнат да планирате следващото си пътуване в България. Стреч фолиото на картите се изтрива много лесно. Стреч картите са забавление не само за големи, но могат да бъдат в помощ и на учениците, за по-лесно и приятно усвояване на учебния материал.

На сайта ciela.com може да закупите скреч карти, с които да се потопите и в световната география. Отново в ярки цветове, прецизно изработени, отново с тубус за съхранение и на достъпни цени. Вижте кои държави в кои континенти се намират, кои са най-далечните дестинации, които може да посетите, кое е най-малкото кътче на света.

Ако пък сте истински пътешественици, не пропускайте и да си направите ваш маршрут за околосветско пътешествие, а може би ще искате да набележите план за държави, които се намират в Европа. Тези карти отново са чудесен подарък за учениците, които могат да ги поставят на стената в детската си стая и да направят ученето вълнуващо.

Идеи за подаръци за пътешественици и ученици:

 • Скреч карта България -  с 89 забележителности;
 • Скреч карта - Разкрий България;
 • Скреч карта Мини свят;
 • Скреч карта на света за истински пътешественици.

Забавлението със скреч карти не спира дотук. След като вече сте избрали географска скреч карта на света или само на България, вижте какво още може да ви предложи книжарница Сиела.

Изборът на подарък за новородено бебе е свързано с прекрасни емоции. Ако искате да поднесете нещо оригинално, съветваме ви да разгледате Скреч постер „51 първи неща на моето дете“. Този детски скреч постер е лесен за поставяне на стената. Освен това е придружен от подарък, представляващ няколко ĸpacиви, двycтpaнни фoтo ĸapти, в които родителите могат да запазят нaй-вaжнитe мoмeнти на тяхното бебе. Скреч постерът е забавно изрисуван с различните дейности, които прави едно бебе от първия си ден до навършване на първата годинка. Може удобно да се записва датата, на която се е случило значимо събитие, след като бъде изтрито скреч фолиото. Накрая, когато постерът бива запълнен, може да се съхранява като спомен в удобна картонена кутия. Не забравяйте да изберете и детски книги, които да допълните като подарък.

Какви карти ще намерят киноманите

Книжарница Сиела предлага скреч постер и за любителите на киното. Постерът за изтриване „100 емблематични филма“ е предизвикателство за всеки киноманиак, но и прекрасен семеен подарък, с който всички вкъщи да се забавляват, организирайки си домашно кино. Когато изгледате някой от изброените филми, следва да изтриете фолиото, като пред вас ще се разкрие рисунка, която е свързана със съответния филм. Помислете само колко филми сте изгледали и за колко сте чували, но все още не сте им се наслаждавали. Скреч постерът за изтриване е за споделяне на приятни емоции с приятели, които също обичат киното и са готови за киномаратон.

Картичка за всеки подарък

Ако сте пропуснали да добавите картичка към закупени книги или друг подарък от книжарница Сиела, тук можете бързо и удобно да поръчате вашата скреч картичка за изтриване на ciela.com на достъпни цени.

Картичката често може да трогне повече от подаръка, който сме предвидили за близък, за любим човек или дете. Има как да поднесете вашето специално послание по много оригинален начин. Напишете вашето послание за рожден ден, имен ден, за детско парти или друг специален случай, залепете скреч стикерите за изтриване и изненадайте любимия човек с оригиналност. Човекът, който ще получи скреч картичка ще трябва да изтрие стикерите, а те ще му разкрият вашето пожелание.

Видове картички за специален повод:

 • Персонализирана Скреч картичка за рожден ден - Направи си сам;
 • Персонализирана Скреч картичка за имен ден - Направи си сам;
 • 9 неща, които обичам в теб - Романтична Скреч картичка - Направи си сам;
 • Детска персонализирана Скреч картичка - Направи си сам.