Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

ПАКЕТ - НОРМАТИВНИ АКТОВЕ ЗА ЧУЖДЕНЦИ

SKU
ПАКЕТ - НОРМАТИВНИ АКТОВЕ ЗА ЧУЖДЕНЦИ


1608,00 лв.

Включва „Сиела Норми“ и Ciela LAW.

Цена без ДДС: 1340 лв. 

„Сиела Норми“ съдържа актуалното българско законодателство. Продуктът е разработен в услуга на експертите, които ползват всекидневно нормативна база.

Ciela LAW е двуезична правноинформационна система, която включва най-важните действащи и отменени актове на българското законодателство (включително правилници за прилагане на закони, наредби, тарифи) в превод на английски език.Ползване на продукта

Абонаментът за двата продукта е със срок 1 година за едно работно място. След потвърдено заплащане получавате потребителско име и парола, с които можете да ползвате програмата от всяко устройство с интернет връзка.

За срока на абонамента получавате актуализации след всеки нов брой на „Държавен вестник“ (за „Сиела Норми“), поддръжка и съдействие по телефон и имейл всеки работен ден от 08:30 ч. до 18:00 ч. за същия срок, съгласно Общите условия (включително за инсталация, потребителски настройки на приложението и др.).

За заплащане на достъп до допълнителни работни места и въпроси, свързани с програмата: тел. 02 903 0000.

 

„Сиела Норми“ предоставя достъп до актуалното българско законодателство. Системата се актуализира след всеки брой на „Държавен вестник“.

За коректното и точно съдържание на консолидираните текстове се прави четворна проверка.

Правноинформационната система съдържа нормативни актове – кодекси, закони, укази, постановления, правилници, наредби, инструкции, тарифи, методики и др. – действащи и отменени, стари редакции на целите документи и редакции на отделните елементи (членове, алинеи, точки, приложения). Между документите има хипервръзки.

В базата са достъпни законопроекти и стенограми на Народното събрание с хипервръзки към източника на документа и към цитираната нормативна уредба.

С продукта ползвате съдържанието на проекти на нормативни актове, включително наредби, правилни, което Ви дава възможност да се информирате за очаквани изменения в нормативната уредба.

Публикуват се и ведомствени актове на министерствата, кореспонденция на Министерството на финансите, Националния осигурителен институт, Националната агенция за приходите, актове на Столичен общински съвет, както и на други министерства и ведомства.

 

В Ciela LAW са публикувани над 1400 български нормативни акта в превод на английски език, групирани по вид – конституция, кодекси, закони, правилници, наредби, тарифи и т. н.

Достъпни са актове на международното публично право, включително спогодби за избягване на двойното данъчно облагане, Решения на Конституционния съд и др.

Могат да се правят справки и със старите редакции на нормативните актове.

Публикувани са статии по юридически проблеми, процедури, приложими за чуждестранни граждани в отношенията им с българските власти.

Клиентите могат да ползват и Английско-български юридически речник.

Преводите на английски език на изменените кодекси и закони се актуализират в кратки срокове.

Системата позволява автоматично преминаване от българския текст към английски превод и обратно на редакцията и на разпоредбата, на която е отворен актът. Има възможност за отваряне на документи в двуезичен вид, както и за ползване на хипервръзки и препратки между логически свързаните документи.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:ПАКЕТ - НОРМАТИВНИ АКТОВЕ ЗА ЧУЖДЕНЦИ
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
ПАКЕТ - СИЕЛА СЧЕТОВОДСТВО
рейтинг:
1%
570,00 лв.
ПАКЕТ - НОРМАТИВНИ АКТОВЕ И СЪДЕБНА ПРАКТИКА
рейтинг:
1%
618,00 лв.
ПАКЕТ - НОРМАТИВНИ АКТОВЕ И ПРОЦЕДУРИ
рейтинг:
1%
726,00 лв.
ПАКЕТ - ЗАКОНИ, ПРОЦЕДУРИ, СЪДЕБНА ПРАКТИКА
рейтинг:
1%
1020,00 лв.
ПАКЕТ - БЪЛГАРСКО И ЕВРОПЕЙСКО ПРАВО
рейтинг:
1%
744,00 лв.