Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

ПАКЕТ - СЪДЕБНА ПРАКТИКА И СТРОИТЕЛСТВО

SKU
ПАКЕТ - СЪДЕБНА ПРАКТИКА И СТРОИТЕЛСТВО


690,00 лв.

Включва „Сиела Практика“ и „Сиела Строител“.

Цена без ДДС: 575 лв. 

„Сиела Практика“ е правноинформационна система за постановяваните от всички съдилища и други юрисдикции в Република България актове, обособена в структури.

„Сиела Строител“ е специализирана правноинформационна система, която съдържа нормативната база и регламенти, свързани с проектирането, строителството и устройството на територията.Ползване на продукта

Абонаментът за двата продукта е със срок 1 година за едно работно място. След потвърдено заплащане получавате потребителско име и парола, с които можете да ползвате програмата от всяко устройство с интернет връзка.

За срока на абонамента получавате актуализации, поддръжка и съдействие по телефон и имейл всеки работен ден от 08:30 ч. до 18:00 ч. за същия срок, съгласно Общите условия (включително за инсталация, потребителски настройки на приложението и др.).

За заплащане на достъп до допълнителни работни места и въпроси, свързани с програмата: тел. 02 903 0000.

 

„Сиела Практика“ включва: практика на Конституционния съд, тълкувателни решения и постановления на върховните съдилища, съдебните решения на всички съдилища и други юрисдикции в Република България.

Съдебната практика на Върховния касационен съд е разпределена в структура по години и по отделения. Освен тълкувателни решения и постановления са публикувани също: делата с изключителна значимост и интерес; Решения по чл. 290 от ГПК; практика, допускаща касационно обжалване; практика по граждански, търговски и наказателни дела.

Актовете на Конституционния съд са разпределени в структура по вид, по години и като общ списък.

Публикувани са актовете на районните, окръжните и апелативните съдилища, съдебната практика на Специализирания наказателен съд и на Апелативния специализиран наказателен съд, на военните съдилища.

Можете да ползвате решения на Европейския съд по правата на човека и на Съда на Европейския съюз.

В самостоятелна структура „Комисии“ получавате достъп до актовете на: Комисия за защита на конкуренцията, Комисия за защита на личните данни, Комисия за защита от дискриминация, Комисия за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобито имущество.

 

„Сиела Строител“ съдържа обща нормативна уредба - кодекси, закони, наредби, правилници, методики, тарифи, инструкции. Актуалната нормативна уредба е систематизирана тематично. За улеснение на потребителите е направена и класификация по компетентен орган.

Във връзка с нормативна уредба по устройство на територията продуктът включва актове на държавните ведомства; актове на местните общински съвети, свързани с устройство на територията, кадастър, регулация на строителството, данъци и такси и др.

Публикувани са норми и правила за проектиране: норми и правила за проектиране, правила за извършване и приемане на строително-монтажни работи + архив; разходни норми - УСН и ТНС; еврокодове.

В структурата се публикуват документи, издавани през годините от ресорните ведомства: Министерство на инвестиционното проектиране, Министерство на регионалното развитие, Дирекция за национален строителен контрол, Министерство на околната среда и водите, Агенция по геодезия, картография и кадастър.

С продукта ползвате съдържанието на решения на браншовите организации като Камара на инженерите в инвестиционното проектиране и Камара на строителите в България.

Ведомствената практика включва писма на МРРБ и ДНСК с архив от 2000 г. до днес, събрани по години.

В „Сиела Строител“ са публикувани разработени процедури в областта на архитектурата и градоустройството, както и всички необходими примерни образци, формуляри и документи, с възможност за попълване на необходимите данни, съхраняване, редактиране и използване според конкретните нужди на потребителите.

Могат да бъдат ползвани примерни договори в областта на строителството, включително и на Международната федерация на инженерите-консултанти (FIDIC), както и примерни длъжностни характеристики.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:ПАКЕТ - СЪДЕБНА ПРАКТИКА И СТРОИТЕЛСТВО
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
ПАКЕТ - СИЕЛА СЧЕТОВОДСТВО
рейтинг:
1%
570,00 лв.
ПАКЕТ - НОРМАТИВНИ АКТОВЕ И СЪДЕБНА ПРАКТИКА
рейтинг:
1%
618,00 лв.
ПАКЕТ - НОРМАТИВНИ АКТОВЕ И ПРОЦЕДУРИ
рейтинг:
1%
726,00 лв.
ПАКЕТ - ЗАКОНИ, ПРОЦЕДУРИ, СЪДЕБНА ПРАКТИКА
рейтинг:
1%
1020,00 лв.
ПАКЕТ - НОРМАТИВНИ АКТОВЕ ЗА ЧУЖДЕНЦИ
рейтинг:
1%
1608,00 лв.