Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

ПАКЕТ - БЪЛГАРСКО И ЕВРОПЕЙСКО ПРАВО

SKU
БЪЛГАРСКО И ЕВРОПЕЙСКО ПРАВО


Regular Price 744,00 лв. Special Price 520,80 лв.

Включва „Сиела Норми“ и „Сиела Евро“.

Цена без ДДС: 620 лв. 

„Сиела Норми“ съдържа актуалното българско законодателство. Продуктът е разработен в услуга на експертите, които ползват всекидневно нормативна база.

„Сиела Евро“ е пълна информационна двуезична система, която съдържа европейското законодателство с текстовете на английски и официалните преводи от Брюксел на български език, публикувани на страницата на EUR-Lex, поддържана от Службата за публикации към Европейската комисия.-30%

Ползване на продукта

Абонаментът за двата продукта е със срок 1 година за едно работно място. След потвърдено заплащане получавате потребителско име и парола, с които можете да ползвате програмата от всяко устройство с интернет връзка.

За срока на абонамента получавате актуализации след всеки нов брой на „Държавен вестник“ (за „Сиела Норми“) и след всеки брой на „Официален вестник на Европейския съюз“ (за „Сиела Евро“), поддръжка и съдействие по телефон и имейл всеки работен ден от 08:30 ч. до 18:00 ч. за същия срок, съгласно Общите условия (включително за инсталация, потребителски настройки на приложението и др.).

За заплащане на достъп до допълнителни работни места и въпроси, свързани с програмата: тел. 02 903 0000.

 

„Сиела Норми“ предоставя достъп до актуалното българско законодателство. Системата се актуализира след всеки брой на „Държавен вестник“.

За коректното и точно съдържание на консолидираните текстове се прави четворна проверка.

Правноинформационната система съдържа нормативни актове – кодекси, закони, укази, постановления, правилници, наредби, инструкции, тарифи, методики и др. – действащи и отменени, стари редакции на целите документи и редакции на отделните елементи (членове, алинеи, точки, приложения). Между документите има хипервръзки.

В базата са достъпни законопроекти и стенограми на Народното събрание с хипервръзки към източника на документа и към цитираната нормативна уредба.

С продукта ползвате съдържанието на проекти на нормативни актове, включително наредби, правилни, което Ви дава възможност да се информирате за очаквани изменения в нормативната уредба.

Публикуват се и ведомствени актове на министерствата, кореспонденция на Министерството на финансите, Националния осигурителен институт, Националната агенция за приходите, актове на Столичен общински съвет, както и на други министерства и ведомства.

 

С правноинформационната система „Сиела Евро“ ползвате действащото европейско законодателство. Продуктът съдържа информация за всички бъдещи промени в българското законодателство, произтичащи от задълженията ни по Договора за присъединяване към Европейския съюз и транспониране на европейските правни норми в българското право.

В програмата ще откриете учредителните договори на Европейските общности и Европейския съюз, договорите за присъединяване на нови държави членки, договорите за изменение на учредителните договори (първично право).

С абонамента получавате достъп до регламенти, директиви, решения, препоръки, становища, насоки и други актове на европейските институции (вторично право). Можете да ползвате съдържанието на договорите на Европейските общности с трети държави или международни организации, договори между държавите членки и актове на институциите, създадени с международни договори.

„Сиела Евро“ съдържа и решенията на Съда на ЕС, които дават задължително тълкуване на европейските норми и са източник на право.

Публикуваните документи са с нанесени изменения в текста (консолидирани версии на актовете), което Ви позволява да правите справка със старите редакции.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:ПАКЕТ - БЪЛГАРСКО И ЕВРОПЕЙСКО ПРАВО
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Практически френско-български речник - Dictionnaire Pratique Français-Bulgare et plus
Съставители - Илка Атанасова, Анка Бойчева, Виргиния Тошева-Пейчева, Хачик Хачикян. Под редакцията на Хачик Хачикян.
Дамян Яков
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Специалист по всичко - български филм DVD
Орфей Мюзик
рейтинг:
1%
9,50 лв.
Скъпа моя скъпи мой - български филм DVD
Орфей Мюзик
рейтинг:
1%
9,50 лв.
Френско - български речник Т.2
Асен Чаушев
Летера
рейтинг:
1%
30,00 лв.
Перлено порно
Ирена Карпа
Прозорец
рейтинг:
1%
12,00 лв.