Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Магнитна игра - Змии и стълби

Характеристики:

  • Размери: 13.5 х 13.5 см; 
  • Кутийката е лека, малка и компактна - много тънка и влиза без проблем във всяка раница или джоб, за да може човек да я вземе със себе си, накъдето и да се е запътил; 
  • Играта е магнитна и поради това е идеални за игра навсякъде, от движещия се влак до поляната или ветровития плаж; 
  • Кутийката съдържа достъпни правила, при нужда от запознаване с тях.


Игра за 2-ма до 4-ма играчи

Изберете по 1 пионка и определете стартовия играч на случаен принцип. За да вкарате пионката си в игра, трябва да хвърлите със зара числото 1 (имате три опита, след това е противниковият играч). Когато успеете, поставете пионката си на стартовото поле. След това хвърлете отново зара и преместете пионката си с толкова полета напред, колкото е хвърленото число. Редувайте се, като винаги хвърляте зара и местите пионката си според числото от зара. Посоката на движение се определя от стрелките на полето.

Ако попаднете на поле, в което стои долният край на стълба, се изкачвате по нея до полето, върху което стои горният ѝ край. Ако попаднете на поле, в което се намира главата на змия, се подхлъзвате по змията надолу и попадате там, където свършва опашката ѝ. Ако попаднете на поле с противникова пионка, я запращате обратно чак до стартовото поле. Ако хвърлите числото 6, придвижете се, след което хвърлете зара отново и пак се придвижете.

Първият играч, който стигне до финалното поле (като хвърли точната стойност) печели.

Ако хвърлите твърде голямо число, отскачате от финалното поле. Например, ако пионката ви е на поле 75 и хвърлите зар с числото 4, пионката ви се придвижва с 1 поле напред и след това се връща с 3 назад и застава на поле 73. А ако хвърлите например 3, пионката ви ще попадне на поле 74 и ще се подхлъзне чак до поле 47.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Магнитна игра - Змии и стълби
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Настолна игра - Малък свят - Smallworld
рейтинг:
1%
110,00 лв.
Настолна игра - Математика за деца
рейтинг:
1%
16,99 лв.
Цифрите - образователен пъзел-игра
рейтинг:
1%
14,30 лв.
Настолна игра - Съкровищата на България
рейтинг:
1%
14,99 лв.
Настолна игра Play Land - България - География и история
рейтинг:
1%
15,90 лв.