Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Магнитна игра - Не се сърди човече

Характеристики:

  • Размери: 13.5 х 13.5 см; 
  • Кутийката е лека, малка и компактна - много тънка и влиза без проблем във всяка раница или джоб, за да може човек да я вземе със себе си, накъдето и да се е запътил; 
  • Играта е магнитна и поради това е идеални за игра навсякъде, от движещия се влак до поляната или ветровития плаж; 
  • Кутийката съдържа достъпни правила, при нужда от запознаване с тях.


Игра за 2-ма до 4-ма играчи

Всеки играч избира цвят и поставя 4-те си пионки върху кръга в съответния цвят на полето. Целта на играта е да приберете всичките си пионки върху редичката с вашия цвят в средата на дъската. Редувайте се да хвърляте зара, докато един от вас не хвърли 6.

Когато хвърлите 6, сложете една от пионките си върху вашата стартова позиция (отбелязана е със стрелка във вашия цвят). След това хвърлете зара отново и преместете пионката си с толкова позиции по посока на стрелката, колкото е числото на хвърления зар. След това идва реда на следващия играч.

Редувайте се да хвърляте зара. Ако отново хвърлите 6, може или да поставите нова пионка на стартовата си позиция, или да придвижите пионката, която вече имате изкарана на полето. След това отново хвърлете зара.

Ако стъпите на позиция, върху която стои чужда пионка, трябва да я „бутнете“. Чуждата пионка излиза от полето и се поставя обратно в ъгъла на дъската, върху цветния кръг на играча и може да влезе отново в игра, когато играчът хвърли 6 със зара.

Когато направите пълна обиколка на полето с една от пионките си, вие завивате към редичката във вашия цвят, като целта ви е на всяка цветна позиция да поставите по една от пионките си, хвърляйки зар с точна стойност.

Първият, който прибере пионките си върху цветната редичка в средата на дъската, печели.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Магнитна игра - Не се сърди човече
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Настолна игра - Малък свят - Smallworld
рейтинг:
1%
110,00 лв.
Настолна игра - Математика за деца
рейтинг:
1%
16,99 лв.
Цифрите - образователен пъзел-игра
рейтинг:
1%
14,30 лв.
Настолна игра - Съкровищата на България
рейтинг:
1%
14,99 лв.
Настолна игра Play Land - България - География и история
рейтинг:
1%
15,90 лв.