Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Магнитна игра - Мелница

Характеристики:

  • Размери: 13.5 х 13.5 см; 
  • Кутийката е лека, малка и компактна - много тънка и влиза без проблем във всяка раница или джоб, за да може човек да я вземе със себе си, накъдето и да се е запътил; 
  • Играта е магнитна и поради това е идеални за игра навсякъде, от движещия се влак до поляната или ветровития плаж; 
  • Кутийката съдържа достъпни правила, при нужда от запознаване с тях.


Игра за 2-ма играчи

Целта на играта е да образувате „мелници“, като не позволявате на противника ви да направи същото. Мелницата е редица от три пула (камъка) с еднакъв цвят, поставени в права линия. Започнете с празно игрално поле, като всеки взима по 9 камъка, с които да играе; белите камъни започват първи.

По време на вашия ход поставете един свой камък на незаета позиция по ваш избор (позициите представляват пресечните точки на линиите на игралното поле). Ако с поставянето му построите мелница, може да премахнете един от камъните на опонента си по избор, освен такъв, който е част от мелница. Премахнатите камъни не може да бъдат заменени.

Когато и двамата играчи са приключили с поставянето на камъни на дъската, започва втора фаза. По време на вашия ход преместете един от камъните си до съседна незаета позиция. Нямате право да прескачате други камъни. Ако завършите нова мелница, може да отстраните един от камъните на противника си, който не е част от мелница. Ако всичките му камъни са част от мелница, може да игнорирате предишното ограничение и да премахнете един от тях. Имате право да преместите камък от мелница в един ход и да го върнете обратно в следващия си ход, за да образувате нова мелница. Това ще позволи да премахнете отново един от камъните на опонента си.

Ако имате само три камъка останали на игралното поле, може да прескачате камъните на опонента си, но само по един на ход, като се движите по линиите. Ако изгубите още един от камъните си и ви останат само два, губите играта. Губите също така, ако не можете да преместите камък в своя ход.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Магнитна игра - Мелница
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Настолна игра - Малък свят - Smallworld
рейтинг:
1%
110,00 лв.
Настолна игра - Математика за деца
рейтинг:
1%
16,99 лв.
Цифрите - образователен пъзел-игра
рейтинг:
1%
14,30 лв.
Настолна игра - Съкровищата на България
рейтинг:
1%
14,99 лв.
Настолна игра Play Land - България - География и история
рейтинг:
1%
15,90 лв.