Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Магнитна игра - Бикове и крави

Характеристики:

  • Размери: 13.5 х 13.5 см; 
  • Кутийката е лека, малка и компактна - много тънка и влиза без проблем във всяка раница или джоб, за да може човек да я вземе със себе си, накъдето и да се е запътил; 
  • Играта е магнитна и поради това е идеални за игра навсякъде, от движещия се влак до поляната или ветровития плаж; 
  • Кутийката съдържа достъпни правила, при нужда от запознаване с тях.


Игра за 2-ма играчи

Това е логическа игра, в която единият играч тайно създава поредица от 4 цветни диска, а другият играч трябва да се опита да отгатне поредицата в девет опита. В нормална игра поредицата трябва да съдържа 4 диска в различен цвят. Ако търсите по-голямо предизвикателство в играта, може да играете и с поредици с повтарящи се цветове.

Вторият играч прави предположение, като подрежда четири цветни диска в дясната част на таблото. Ако предположението съдържа диск с правилен цвят, но на грешна позиция, това се нарича „крава“. Ако предположението съдържа диск с правилен цвят и на точната позиция, това се нарича „бик“. Първият играч отбелязва броя на биковете и кравите вляво на таблото с помощта на бели и черни плочици. Белите плочици се използват, за да покажат броя на кравите в предположението, а черните плочици отбелязват броя на биковете. Плочиците се подреждат на случаен принцип, така че да не може лесно да бъдат свързани с конкретен диск.

Играта приключва, когато вторият играч познае точната последователност от цветни дискове (тоест, когато неговото предположение съдържа четири бика) или ако всички редове на таблото са попълнени. След това играчите може да разменят ролите си и този, който е използвал най-малко предположения, за да открие комбинацията, печели.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Магнитна игра - Бикове и крави
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Настолна игра - Малък свят - Smallworld
рейтинг:
1%
110,00 лв.
Настолна игра - Математика за деца
рейтинг:
1%
16,99 лв.
Цифрите - образователен пъзел-игра
рейтинг:
1%
14,30 лв.
Настолна игра - Съкровищата на България
рейтинг:
1%
14,99 лв.
Настолна игра Play Land - България - География и история
рейтинг:
1%
15,90 лв.