Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

КОНТО 6 - 5 ФИРМИ

SKU
КОНТО 6 - 5 ФИРМИ-1


647,77 лв.

Програмният продукт на dWare КОНТО 6 е резултат на дългогодишен опит и традиции в разработването на финансово-счетоводен софтуер. Продуктът е наследник на известното КОНТО. Негов автор и създател е Дамян Иванов, основател на фирмата.Не е наличен

С КОНТО 6 може да се води отчетността на фирми от всички икономически области – публична администрация, търговия, производство, застраховане, строителство, транспорт, селско стопанство, услуги.

Продуктът е подходящ както за водене на счетоводство на фирма, така и счетоводни къщи.

В КОНТО 6 има разработени следните функционалности:

  • Счетоводство
  • Каса
  • Фактуриране
  • Управленски форми
  • Дълготрайни активи

КОНТО 6 използва съвременна техническа платформа, която осигурява бързодействие, сигурен контрол на достъп и автоматична актуализация на продукта.

С вградените настройки за сметкоплан, номенклатури, счетоводни схеми и отчети може да се започне работа с КОНТО 6 веднага, след неговото инсталиране. Всички документи имат заложени стандартни реквизити, бланки за печат и счетоводна схема за осчетоводяване, като има функционална възможност същите да бъдат параметризирани спрямо спецификата на клиента.

В КОНТО 6 има всички задължителни справки за Годишния финансов отчет (Баланс, ОПР, ОПП, ОСК, Справка за дълготрайните активи), справки за НСИ.

С КОНТО 6 касовите отчети за изпълнение на бюджета – Б-3 се извеждат директно в макета, утвърден от Министерството на финансите.

Миграцията от други продукти към КОНТО 6 се осъществява чрез вградените функции за импорт на данни от външни системи, което позволява започване на работа със КОНТО 6 във всеки период от годината.

Продуктът има широк обхват, интуитивен интерфейс и отговаря на изискванията на българското законодателство, свързани със счетоводната отчетност.

Предлага се с възможност за обучение и абонаментна поддръжка.

Пълно представяне на КОНТО 6 и препоръчителни изисквания към техниката тук

Повече за общите условия за ползване на продукта тукНапишете вашето мнение
Вие оценявате:КОНТО 6 - 5 ФИРМИ
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти