Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Жива вода

Книга за тайните на клетъчното подмладяване и отслабване



Какво всъщност знаем за водата? Да, тя е източник на живот. Да, всичко живо се състои в 75-80% от вода. Да, човек може да преживее без нея само няколко денонощия. Но всичко това са общи фрази. Защо в действителност водата е толкова важна за нас? Защо тя придобива все по-голямо значение с възрастта? Защо, когато без мисъл пием по пет литра на ден, не ставаме бодри и свежи, а напротив - подути и безсилни? И как става така, че макар да следваме препоръките на диетолозите, продължаваме да трупаме килограми? Умеем ли да пием вода? Да, трябва да се умее правилно да се пие водата. Или... да се яде. Цялата тайна е в това, че водата трябва да се усвои от организма на клетъчно ниво.




Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Жива вода
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Индийска кухня
Жени Малчева
Хомо Футурус
рейтинг:
1%
5,00 лв.
Гръцка кухня
Славянка Мундрова - съставител
Хомо Футурус
рейтинг:
1%
5,00 лв.
Аз победих инфаркта
Анатолий Бабушкин
Хомо Футурус
рейтинг:
1%
4,50 лв.
Салати за всички сезони
Савка Байчева
Хомо Футурус
рейтинг:
1%
2,50 лв.
Хепатит, цироза
Иван Милорадов
Хомо Футурус
рейтинг:
1%
4,00 лв.