Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Всяко дете е герой - второ издание

Прекрасна е! Още една талантлива рожба на Стела Даскалова, чието вътрешно дете учи възрастните на героизма да продължат да растат! Книга, която може да направи планетата по-добра, защото достъпно и ясно ни разказва как да отгледаме бъдещето си. Книга, написана със сърце и познание за истината!, Мадлен Алгафари, психотерапевт и писател

„Всяко дете е герой” е не просто книга, тя е истински житейски приятел

Приятел, който ни хваща за ръка и ни води по пътя на родителството, разкривайки ни най-хубавата му страна. Учейки ни да се отърсим от страхове и предразсъдъци, да се отървем от остарели догми и клишета и да се вслушаме в собственото си сърце.

  • Автор: Стела Даскалова, 2021 г.
  • Корица: Дамян Дамянов.Всяко дете е герой с прекрасна душа и потенциал на гений. Всяко дете храбро се справя с предизвикателствата на живота, давайки най-доброто  от себе  си… Ако искате да видите как изглеждат любовта и добротата, погледнете в детските очи!

Стела Даскалова

Към читателите

Скъпи приятели,

  • Какво искате за своите деца?
  • По кой път искате да ги насочите?
  • На победителите или на жертвите?

Защото в нашия свят има основно два типа хора – тези, които виждат предимно възможности, и тези, които виждат предимно препятствия.

Какво различава победителя от жертвата?

Начинът на мислене. Хората с мислене на победители са щастливи. Хората с мислене на жертви са нещастни.

Всяко дете се ражда с неограничен потенциал. Доколко ще го развие, зависи от много фактори, които ще му влияят. Но най-важният фактор ще бъде неговото семейство. Някои деца се справят с трудностите с подкрепата на родителите си, други оцеляват въпреки родителите си, но на висока цена.

Всяко дете е герой и всеки ден постига своите малки или големи победи. Всяко дете се справя с предизвикателствата на живота, давайки най-доброто от себе си.

Често родителите забелязват предимно пораженията – критикуват, наказват, изискват все повече и повече, като пропускат да виждат детските малки стъпки напред. Пропускат да хвалят, подкрепят и показват любовта си. А децата се оглеждат в очите на големите хора и създават представата за себе си според техните очаквания и реакции. Така много от малките герои започват да виждат себе си като слаби и неможещи, което ги превръща в жертви.

Във всяко дете живее герой, но за да се прояви, е нужно да го виждаме, да го подкрепяме, да му дадем свобода да се развива. Когато детето си повярва, може да надскочи и най-смелите си мечти.
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Всяко дете е герой - второ издание
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Наказателно право - Особена част - Престъпления против собствеността
проф. д-р Александър Стойнов
СИЕЛА
рейтинг:
1%
23,00 лв.
Зима в рая
Елин Хилдебранд
Сиела
рейтинг:
100%
17,90 лв.
Силата на мита
Джоузеф Камбъл
Сиела
рейтинг:
1%
25,00 лв.
Какво се случва с любовта
Стела Даскалова
Сиела
рейтинг:
100%
14,00 лв.
Всичко започва от детството - второ издание
Стела Даскалова
СИЕЛА
рейтинг:
100%
14,00 лв.