Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Социално осигуряване 2008

Тази книга-годишник Ви предлага цялостно професионално знание за социалното осигуряване през 2008 година.Публикувани са актуализираните текстове на основните законови и подзаконови нормативни актове по държавното обществено осигуряване и по допълнителното социално осигуряване.Представени са най-важните указания на Националния осигурителен институт и на Националната агенция за приходите, свързани с прилагането на новите моменти в законодателството. В изчерпателни приложни коментари са разяснени основните постановки, както и промените в законодателството, в сила от 1 януари 2008 г.Предлага се отново и професионално подбрана съдебна практика на Върховния административен съд.Изложението отразява състоянието на законодателствотокъм 7 март 2008 г.Автори и съставители на книгата са екип от водещи специалисти на Националния осигурителен институт, на Националната агенция за приходите и на Комисията за финансов надзор -хора с висок професионализъм и богат практически опит. Ръководител на екипа е доц. д-р Йордан Христосков.Изданието е традиционен издателски продукт и се предлага за дванадесета поредна година.Книгата е предназначена за специалисти по социално осигуряване, труд и човешки ресурси; счетоводители, юристи и социални експерти; управители на търговски дружества, предприемачи, консултанти; самоосигуряващи се граждани; студенти и преподаватели във ВУЗ.


Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Социално осигуряване 2008
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Предприемачество и мениджмънт, част 1
Авторски колектив
Дионис
рейтинг:
1%
15,90 лв.
Английско-български речник по политика
Авторски колектив
Труд и Прозорец
рейтинг:
1%
19,99 лв.
История на българите, том V: Военна история
Авторски колектив
Труд
рейтинг:
1%
59,99 лв.
Гъбена кухня
Авторски колектив
Хомо Футурус
рейтинг:
1%
3,00 лв.
Голямата книга на алтернативното хранене
Авторски колектив
Колхида
рейтинг:
1%
16,00 лв.