Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Пътят на фрилансъра

 • Издател: INK

Най-добрите бизнес практики, инструменти и стратегии за фрилансъри.Най-изчерпателният пътеводител за фрилансъри, писан някога - изпълнен с доказано ефективно ноу-хау и ценни съвети от експерти от световна величина, като Дейвид Алън, Адам Грант, Дейвид Хансън.

Несъмнено фриланс практиката е най-обичайният подход за работа на свободния пазар. С малък капитал, минимален риск и опростен инструментариум може да постигнете успешна бизнес кариера, да бъдете шеф сам на себе си и да вършите значима и добре платена работа.

Същевременно работата на свободна практика е съпътствана от редица мениджмънт предизвикателства, защото фрилансърът е едновременно експерт и бизнес мениджър. Пренебрегването на този факт е попречило на немалко свободно практикуващи и за да не бъдете един от тях, уверете се, че развивате както експертизата, така и бизнес уменията си.

Има още една уловка. Може да установите, че правилата и сценариите на успеха, предназначени за компании и стартъпи, не са валидни за фрилансърите. Работата на свободна практика има своите специфики и затова ви е нужна не просто някаква бизнес стратегия, а фриланс стратегия. С други думи, вие имате нужда от тази книга.

Това категорично е бизнес книгата за независими професионалисти. Тя съдържа най-добрите, най-пълните и най-новите ноу-хау техники, придружени със стотици качествени източници, в това число проучвания, последните пазарни данни, съвети от първокласни експерти, както и реални казуси и истории на професионалисти, работещи в различни сфери и държави. Това прави тази книга изключително релевантна за свободно практикуващите от цял свят.

На тези страници ще откриете всички базови и доказано успешни практики, авангардни кариерни стратегии и инструменти, нужни както на начинаещите, така и на утвърдените фрилансъри. Ще откриете практически насоки за по-висока продуктивност, успешна екипна работа, умно ценообразуване, силни преговорни умения, непоклатими лични финанси, ефективен маркетинг и още много повече.

Тази книга е вашият безценен и задължителен спътник, ако:

 • работите на свободна практика;
 • срещате проблеми, които хората около вас не разбират;
 • обмисляте да напуснете щатната си работа, за да работите като свободно практикуващ, но се страхувате да поемате рискове;
 • стартирате малък бизнес;
 • работите на свободна практика вече години, но искате да придобиете нови бизнес умения;
 • планирате кариерната си стратегия и пътя си през следващите десет или двайсет години;
 • наред с щатната си позиция поемате странична работа на хонорар, която искате да превърнете в постоянен бизнес;
 • самоосигуряващи сте;
 • работите за един клиент и искате да постигнете по-голяма независимост;
 • искате да разберете в детайли работата на свободна практика и фриланс икономиката като цяло.


Независимо дали тепърва започвате, или сте в бизнеса от над двайсет години, "Пътят на фрилансъра" ще ви помогне да израснете, да си спестите безброй грешки и да развиете успешна лична бизнес практика, стабилна експертиза и реномирано име. Ще заживеете свободен, независим и пълноценен живот.

Роберт Влах е утвърден бизнес консултант, работещ с независими професионалисти и предприемачи. През 2005 година той основава една от най-мащабните национални фриланс общности в Европа, прераснала във Freelancing.eu. През 2012 година основава първия в Европа мозъчен тръст за фрилансъри с регулярни срещи в Прага и други градове. Повече от десетилетие провежда фриланс курсове, консултант е на над 300 независими професионалисти, стартъпи и компании. Още с издаването си настоящата книга се превръща в моментален бестселър. Роберт живее със семейството си в Чехия и Испания.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Пътят на фрилансъра
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

 • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
 • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
 • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
 • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Манията да бъдеш изключителен
Патрик Ленсиони
Класика и стил
рейтинг:
1%
9,90 лв.
Тежестта
Джанет Уинтърсън
INK
рейтинг:
1%
11,00 лв.
Сабазий
Кристин Димитрова
INK
рейтинг:
1%
10,00 лв.
Момче или момиче
Али Смит
INK
рейтинг:
1%
9,00 лв.
Република на любовта
Каръл Шийлдс
INK
рейтинг:
1%
12,00 лв.