Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

КОНТО dTrade 7 МОДУЛ ПОС

SKU
КОНТО dTrade 7 МОДУЛ ПОС


539,81 лв.

КОНТО dTrade 7 е програмен продукт за цялостно управление на процесите, които протичат в туристически обекти, хотели, ресторанти, магазини и складове.

В зависимост от вида на търговския обект и спецификата на дейността, клиентът активира съответния модул.

КОНТО dTrade 7 е част от семейството на КОНТО и е един от най-новите продукти на dWare.В КОНТО dTrade 7 има разработени следните модули:

  • ПОС/Магазин. Модулът автоматизира процесите, свързани с директната продажба на стоки и услуги.
  • Хотел. С модула се постига качествено обслужване и пълен контрол на процесите от резервацията до окончателното разплащане. Извежда информация в реално време за свободни, резервирани, чакащи стаи, както и за предстоящи настанявания, индивидуални и групови резервации, извършени услуги и плащания.
  • Ресторант. Модулът автоматизира процесите, свързани с изготвянето на менютата, калкулирането на ястията и комплектоването им в момента на продажбата. Има възможност за подредба на търговските зали, разпределение на сервитьори по сектори и маси, предварителна резервация и заявяване на менюта.

Всички модули на КОНТО dTrade 7 могат да работят самостоятелно или с интегрирана връзка помежду си. Това позволява прехвърляне на сметки от ресторанта към стаите на гостите, резервиране и натрупване на сметки по масите в търговските зали.

КОНТО dTrade 7 е съвместим с хардуерните решения на пазара – фискални устройства, принтери, баркод скенери, тъчскрийн монитори и др. Конфигурацията, броят на касите и видът на устройствата изцяло е зависят от Вашата дейност.

В зависимост от оборудването, разплащането може да се осъществява в брой, с карта, по банков път, с ваучер.

В КОНТО dTrade 7 са интегрирани всички оперативни и задължителни справки, свързани с дейността на съответния търговски обект.

Всички процеси, свързани с дейностите в различните търговски обекти, могат да финализират в счетоводството, като се експортват в подходящ формат за автоматичното им осчетоводяване в счетоводните продукти на dWare.

Продуктът има широк обхват, интуитивен интерфейс и отговаря на изискванията на българското законодателство, свързани с функционалността му.

Предлага се с възможност за обучение и абонаментна поддръжка.

Пълно представяне на КОНТО dTrade 7 и препоръчителни изисквания към техниката тук.

Повече за общите условия за ползване на продукта тук.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:КОНТО dTrade 7 МОДУЛ ПОС
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
КОНТО dTrade 7 МОДУЛ ХОТЕЛ И РЕСТОРАНТ
рейтинг:
1%
1243,91 лв.
КОНТО dTrade 7 МОДУЛ ХОТЕЛ И МАГАЗИН
рейтинг:
1%
938,80 лв.
КОНТО dTrade 7 МОДУЛ РЕСТОРАНТ
рейтинг:
1%
821,45 лв.
КОНТО dTrade 7 МОДУЛ ХОТЕЛ
рейтинг:
1%
751,04 лв.
КОНТО dTrade 7 МОДУЛ МАГАЗИН
рейтинг:
1%
751,04 лв.