Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

СИЕЛА ЕВРО

Цена без ДДС: 350,00 лв. 

Актовете на европейските институции на български език

Пълна информационна двуезична система, която съдържа европейското законодателство с текстовете на английски и официалните преводи от Брюксел на български език, публикувани на страницата на EUR-Lex, поддържана от Службата за публикации към Европейската комисия.

Документите се публикуват въз основа на сключения лицензен договор между „Сиела Норма“ АД и Европейската комисия.Ползване на продукта

Абонаментът за „Сиела Евро“ е със срок 1 година за едно работно място. След потвърдено заплащане получавате потребителско име и парола, с които можете да ползвате програмата от всяко устройство с интернет връзка.

За срока на абонамента получавате актуализация всеки работен ден (след всеки брой на „Официален вестник на Европейския съюз“), поддръжка и съдействие по телефон и имейл всеки работен ден от 08:30 ч. до 18:00 ч. за същия срок, съгласно Общите условия (включително за инсталация, потребителски настройки на приложението и др.).

За заплащане на достъп до допълнителни работни места и въпроси, свързани с програмата: тел. 02 903 0000.

 

С правноинформационната система „Сиела Евро“ ползвате действащото европейско законодателство. Продуктът съдържа информация за всички бъдещи промени в българското законодателство, произтичащи от задълженията ни по Договора за присъединяване към Европейския съюз и транспониране на европейските правни норми в българското право.

 

СЪДЪРЖАНИЕ:

 

В програмата ще откриете учредителните договори на Европейските общности и Европейския съюз, договорите за присъединяване на нови държави членки, договорите за изменение на учредителните договори (първично право).

С абонамента получавате достъп до регламенти, директиви, решения, препоръки, становища, насоки и други актове на европейските институции (вторично право). Можете да ползвате съдържанието на договорите на Европейските общности с трети държави или международни организации, договори между държавите членки и актове на институциите, създадени с международни договори.

„Сиела Евро“ съдържа и решенията на Съда на ЕС, които дават задължително тълкуване на европейските норми и са източник на право.

Публикуваните документи са с нанесени изменения в текста (консолидирани версии на актовете), което Ви позволява да правите справка със старите редакции.

Разполагате и с Терминологичен речник EuroVoc - Многоезичен тезаурус на ЕС, предоставящ категоризация на правните актове по термините, съдържащи се в тях. Използва се във всички европейски институции с оглед уеднаквяване на терминологията.

„Сиела Евро“ публикува и кратки анотации на по-важните нормативни документи в продукта, справочна информация (обяви, съобщения, обменни курсове, нотификации, уведомления).

Всеки акт в „Сиела Евро“ е снабден с подробна библиографска справка, изготвена и поддържана от правните служби на Европейската комисия и съдържаща богата справочна информация (дата на публикуване, дата на влизане в сила, класификация по материя, връзки с други документи и др.).

Информацията в продукта е класифицирана тематично – според основните политики на ЕС, според издателя си и според вида на акта.

 

ФУНКЦИОНАЛНОСТИ:

 

 • Поддържане на библиографска справка за всички документи в базата, както на български, така и на английски език;

 

 • Поддържане на легални дефиниции и срокове;

 

 • Поддръжка в базата на EuroVoc, многоезичен тезаурус на Европейския съюз;

 

 • Препратки от/към документ/разпоредба от други актове или съдебна практика;

 

 • Актове, влизащи в сила/губещи сила;

 

 • Поддръжка на консолидирани версии на документи;

 

 • Връзка с документи от/към българско право;

 

 • Филтриране на практика на съда на ЕС.


Напишете вашето мнение
Вие оценявате:СИЕЛА ЕВРО
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

 • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
 • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
 • Доставката до книжарница Ciela Books & Music - Граф Игнатиев е безплатна.
 • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
 • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
СИЕЛА СЧЕТОВОДСТВО
рейтинг:
1%
348,00 лв.
СИЕЛА ЕВРОСЧЕТОВОДИТЕЛ
рейтинг:
100%
240,00 лв.
СИЕЛА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ
рейтинг:
1%
276,00 лв.
СИЕЛА ПРАКТИКА
рейтинг:
1%
294,00 лв.
СИЕЛА LAW
рейтинг:
1%
1284,00 лв.