Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

СИЕЛА ПРАКТИКА

SKU
2815-4460


Regular Price 294,00 лв. Special Price 205,80 лв.

Цена без ДДС: 245,00 лв. 

Постановяваните от всички съдилища и други юрисдикции в Република България актове

„Сиела Практика“ е правноинформационна система, която съдържа постановяваните от всички съдилища и други юрисдикции в Република България актове, обособена в структури.-30%

Ползване на продукта

Абонаментът за „Сиела Практика“ е със срок 1 година за едно работно място. След потвърдено заплащане получавате потребителско име и парола, с които можете да ползвате програмата от всяко устройство с интернет връзка.

За срока на абонамента получавате актуализации всяка седмица, поддръжка и съдействие по телефон и имейл всеки работен ден от 08:30 ч. до 18:00 ч., съгласно Общите условия (включително за инсталация, потребителски настройки на приложението и др.).

За заплащане на достъп до допълнителни работни места и въпроси, свързани с програмата: тел. 02 903 0000.

 

СЪДЪРЖАНИЕ:

 

„Сиела Практика“ включва: практика на Конституционния съд, тълкувателни решения и постановления на върховните съдилища, съдебните решения на всички съдилища и други юрисдикции в Република България.

 

Съдебната практика на Върховния касационен съд е разпределена в структура по години и по отделения. Освен тълкувателни решения и постановления са публикувани също: делата с изключителна значимост и интерес; Решения по чл. 290 от ГПК; практика, допускаща касационно обжалване; практика по граждански, търговски и наказателни дела.

Актовете на Конституционния съд са разпределени в структура по вид, по години и като общ списък.

Публикувани са актовете на районните, окръжните и апелативните съдилища, съдебната практика на Специализирания наказателен съд и на Апелативния специализиран наказателен съд, на военните съдилища.

Можете да ползвате решения на Европейския съд по правата на човека и на Съда на Европейския съюз.

В самостоятелна структура „Комисии“ получавате достъп до актовете на: Комисия за защита на конкуренцията, Комисия за защита на личните данни, Комисия за защита от дискриминация, Комисия за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобито имущество.

 

ФУНКЦИОНАЛНОСТИ:

 

Програмата позволява различни видове търсения: разширено търсене по различни критерии (вид, номер, дата, година на документа, вид, номер и година на делото, търсене в резултат от търсене/филтриране); контролирано търсене чрез абревиатури на документи; търсене в списък от документи; търсене в отворен документ.

Удобно е търсенето, което използва евристични подходи - потребителят изписва определени термини, но очаква, че в резултата ще получи документи, които съдържат не само точната формулировка на неговото търсене.

Чрез бутон пред съответната разпоредба от нормативен акт достига до списък на съдебната практика по съответния текст.

Програмата осигурява релевантно сортиране на списъка от съдебна практика и възможност за промяна в сортирането и търсене в списъка.

Софтуерът позволява филтриране на съдебната практика - по зададен филтър (член/параграф, алинея, буква) ще достигнете само до тези съдебни актове, които Ви интересуват или са Ви необходими в конкретна ситуация.

Можете да филтрирате съдебна практика, касаеща едновременно няколко нормативни акта или разпоредби от тях, а също и да прегледате само документи в резултатния списък, които съдържат анотация.

Благодарение на хипервръзки (препратки) между документи лесно достигате до съдържанието на интересуваща Ви разпоредба или документ, цитирани в текста на решение.

Можете да сортирате резултатните списъци от търсене и да филтрирате по значимост на документите.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:СИЕЛА ПРАКТИКА
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • Доставката до книжарница Ciela Books & Music - Граф Игнатиев е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Практически френско-български речник - Dictionnaire Pratique Français-Bulgare et plus
Съставители - Илка Атанасова, Анка Бойчева, Виргиния Тошева-Пейчева, Хачик Хачикян. Под редакцията на Хачик Хачикян.
Дамян Яков
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Аз и моите приятели
Вергиния Генова
СИЕЛА
рейтинг:
1%
3,50 лв.
Живот с Алцхаймер
Д-р Марк Джоунс
Рива
рейтинг:
1%
9,00 лв.
Специалист по всичко - български филм DVD
Орфей Мюзик
рейтинг:
1%
9,50 лв.
Скъпа моя скъпи мой - български филм DVD
Орфей Мюзик
рейтинг:
1%
9,50 лв.