Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

СИЕЛА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ

Цена без ДДС: 230,00 лв.

Експертен продукт

„Сиела Здравеопазване“ е правноинформационен професионален справочник за администриране на дейности в сферата на здравеопазването. Включва актуалното българско и европейско законодателство в здравния сектор.Ползване на продукта

Абонаментът за „Сиела Здравеопазване“ е със срок 1 година за едно работно място. След потвърдено заплащане получавате потребителско име и парола, с които можете да ползвате програмата от всяко устройство с интернет връзка.

За срока на абонамента получавате актуализация на актовете (според измененията в нормативната уредба), поддръжка и съдействие по телефон и мейл всеки работен ден от 08:30 ч. до 18:00 ч. за същия срок, съгласно Общите условия (включително за инсталация, потребителски настройки на приложението и др.).

За заплащане на достъп до допълнителни работни места и въпроси, свързани с програмата: тел. 02 903 0000.

 

      СЪДЪРЖАНИЕ:

 

„Сиела Здравеопазване“ съдържа два вида професионална информация – правна и медицинска.

Правноинформационната система включва българската нормативна уредба, която улеснява администрирането на дейности в сферата на здравеопазването и социалните дейности: кодекси, закони, постановления, правилници, наредби, медицински стандарти, методики, инструкции, рамкови договори, тарифи, други. Актовете съдържат актуално съдържание и стари редакции.

В продукта се подържат и международноправни актове: договори, спогодби, конвенции и други, европейско законодателство: регламенти, директиви, решения, препоръки на европейските структури, актове от вторичното право на ЕС.

В „Сиела Здравеопазване“ ползвате документи на институции и организации в здравния сектор: Министерството на здравеопазването, Националната здравноосигурителна каса, Изпълнителната агенция по лекарствата, Изпълнителна агенция „Медицински надзор“, както и на други ведомства. Това са заповеди, инструкции, важни методически указания, ръководства, писма, разяснения, критерии, правила, методи, доклади, планове, устави, етични кодекси, методики, правилници и др.,.

В услуга на потребителите са разработени:

ПРОЦЕДУРИ – актуални и последователни практически описания на нормативните изисквания, етапите и действията по осъществяване на процедурите в здравеопазването.

ОБРАЗЦИ НА ДОКУМЕНТИ И ЕЛЕКТРОННИ ФОРМИ – Образците и формулярите са с опции за попълване, разпечатване, редактиране и подписване с електронен подпис - за да обменяте важна информация по електронен път.

 

В правноинформационната система ще откриете още:

КОМЕНТАРИ И АНАЛИЗИ - авторски материали на известни експерти, доказани професионалисти в областта.

ПРОГРАМИ И СТРАТЕГИИ - национални програми, концепции, стратегии, планове за действие към стратегиите, насоки и др.

АМЕРИКАНСКА СЪДЕБНА ПРАКТИКА НА ВЪРХОВЕН СЪД НА САЩ И ПРАКТИКА НА ЩАТСКИТЕ СЪДИЛИЩА – подбрани са хиляди значими съдебни решения, от които могат да бъдат взети примери и идеи за развитието на здравното и фармацевтично законодателство. Делата са по съществени проблеми и са систематизирани тематично на фармацевтични и медицински продукти, професионално поведение, медицинска небрежност, информирано съгласие, застраховка професионална отговорност, съдебна медицина, защита на репутация и др.

ПОЛЕЗНИ КАЛКУЛАТОРИ – изчислителни бланки с вградени контроли, с които медицинските лица бързо и лесно могат да изчислят ИТМ, термин, изчислителен график, платежно нареждане здравно осигуряване, календар работни и почивни дни и др.

ТЕМАТИЧЕН КЛАСИФИКАТОР - съдържа подструктури, които представляват обособени справочници по всички медицински специалности.

СПИСЪЦИ И РЕГИСТРИ – структурата съдържа актуални регистри на лекари, лекари по дентална медицина, магистър-фармацевти, лечебни заведения, служби по трудова медицина, разрешените за употреба лекарствени продукти, търговци и производители, търговци на едро с активни вещества, медицински изделия и др.

РЕЧНИЦИ - Речник на юридическите термини в здравеопазването; Речник на кодовете на МКБ 10; Речник на добавките в храните и др.

СПРАВОЧНИК, който съдържа богата справочна и статистическа информация, подбрана от различни източници, относно регистрираните заболявания в страната, структурата на населението, международни конгреси и конференции, международни бази с медицинска информация, полезни линкове на български и международни организации и др.

 

 

ФУНКЦИОНАЛНОСТИ:

 

 • Бързо и удобно търсене по релевантност на зададената фраза;
 • Избор и сравнение на редакция на нормативен акт или юридическа процедура – сравняване на актуално съдържание с предишните редакции;
 • Изчислителни модули, с които без затруднение ще автоматизирате процесите;
 • Хипервръзки и препратки между документите;
 • Възможност за следене на измененията на актовете (сигнализиране за промени в избран нормативен акт);
 • Експорт на документи в PDF и Word формат;
 • Структуриране и систематизация в различни структури за максимално улесняване достъпа до тях.


Напишете вашето мнение
Вие оценявате:СИЕЛА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

 • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5.99 лв.
 • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
 • За поръчки с BOX NOW доставката е безплатна.
 • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
 • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
СИЕЛА СЧЕТОВОДСТВО
рейтинг:
1%
348,00 лв.
СИЕЛА ЕВРОСЧЕТОВОДИТЕЛ
рейтинг:
100%
240,00 лв.
СИЕЛА ПРАКТИКА
рейтинг:
100%
294,00 лв.
СИЕЛА ЕВРО
рейтинг:
1%
420,00 лв.
СИЕЛА LAW
рейтинг:
1%
1284,00 лв.