Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Бъдещето на света - 12 пророчества за 21 век в символи и знаци

  • Издател: -
SKU
2010013302


рейтинг:
100 % of 100
18,00 лв.

Мариана Везнева е архитект, изследовател на древни паметници и култури. У нас става известна като един от първите автори на езотерична литература в дните на демокрацията. Тя е член-кореспондент на Международната академия по информатизация към ООН. През 2000 година е носител на наградата „Златен феномен” на българската Асоциация по феномените.
 Мариана Везнева е специалист по универсалния език на символите и алегориите „Сензар”. Тя успява да извлича мисълта на автора, вложена в творбата му, по време на творческия процес без значение в коя епоха е създадена. Нейни постижения са изследване и разчитане на Диска на Фестос, Тракийския конник, Мадарския конник, Соларното светилище в Странджа Сакар и др., които имат значителна роля в българското и европейското културно наследство. Сред нейните разработки са разкодирането на Българската Глаголица и посланията в мистичните житни кръгове, появяващи се всяко лято предимно в Южна Англия, но и по други части на света. Везнева е първият и засега единствен откривател на техния произход и скрити послания.
От малка е надарена с необикновени качества да вижда миналото и бъдещето.Не е наличен

Книгата е уникална по своята структура и съдържание. Съдържаща избрани и систематизирани текстове от предсказания на различни автори от най-дълбока древност до наши дни, касаещи настоящето и бъдещето на нашата цивилизация.
Разяснява се езика на който са предадени текстовете от Светите писания, които до днес остават неразбрани като дава ключа за тълкуването им. Разкрива Пророчества, за които дори и не сме предполагали, че съществуват.
Текстовете на Пророчествата са илюстрирани с пиктограми, появяващи се от 80-те години на 20 век до днес в житните поля по света, чиито чертежи са създадени лично от авторката.  
И най-важното, книгата изяснява кои са истинските автори на тези текстове и пиктограми. Кои са тези, които пазят Плана за Сътворението и развитието на нашата цивилизация. Съхраняват Знанията за Законите, които управляват света и следят за Духовната еволюция на човечеството.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Бъдещето на света - 12 пророчества за 21 век в символи и знаци
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • Доставката до книжарница Ciela Books & Music - Граф Игнатиев е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
Свързани продукти
Laugh and Learn 4. More Jokes in English
V. Christov
Неизвестен
рейтинг:
1%
9,95 лв.
Бизнес над червената линия
Радослав Благоев
Левълс ЪП ООД
рейтинг:
1%
20,00 лв.
Жената, която създадох - Личният път на женското лидерство
Анета Савова
Маруся БГ
рейтинг:
1%
24,00 лв.
Пет месеца в Нова Гвинея
Петър Берон
Мабопан
рейтинг:
1%
16,00 лв.
Музей железнодорожной техники
рейтинг:
1%
150,00 лв.