Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Бизнес над червената линия

  • Издател: -

От автора на бестселъра „Хвани Жокера“ за стратегически продажби и убеждаваща комуникация.

„Бизнес над червената линия“ е наръчник за постигане на високи цели в бизнеса и е базирана на огромния практически опит на автора. Тя ще Ви помогне да усвоите потенциала на своя бизнес или да започнете печеливш от самото начало.

Книгата ще Ви даде насоки как да изградите и развивате изключително ефективно и стратегически, Вашата настояща или бъдеща компания. След прочитането й, ще сте способни да изградите силна бизнес концепция и маркетинг стратегия, с които да се отличите от конкуренцията, да повишите вашата конкурентоспособност, без да се налага да давате на пазара най-ниска цена.

Бизнесът Ви ще поеме нова посока на развитие. Ще можете да работите изключително ефективно с Вашите фокус групи. Наставащите Ви клиенти ще се превърнат в извор на нови, а конкурентите, ще се превърнат в източник на идеи за бизнес развитие!

Вашия бизнес възход е гарантиран!Радослав Благоев е високорезултатен бизнес консултант и ментор, както и предпочитан лектор на различни семинари и конференции по теми, засягащи бизнес развитието, маркетинга и продажбите. Провел е редица корпоративни обучения и ежедневно консултира българския бизнес. Още по-популярен е, като треньор по продажби. Умението на Радослав да обучава и мотивира хората е несравнимо.

През 2017 г. Радослав Благоев издава книгата „Хвани Жокера“, която за кратко време се превръща в бестселър. Вдъхновява, мотивира и помага на хиляди читатели. Интересът към книгата расте с всеки изминал ден, поради множеството положителни отзиви и референции от читатели, които намират стратегически продажби и убеждаваща комуникация за важно умение.

 Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Бизнес над червената линия
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • Доставката до книжарница Ciela Books & Music - Граф Игнатиев е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
Свързани продукти
Laugh and Learn 4. More Jokes in English
V. Christov
Неизвестен
рейтинг:
1%
9,95 лв.
Жената, която създадох - Личният път на женското лидерство
Анета Савова
Маруся БГ
рейтинг:
1%
24,00 лв.
Пет месеца в Нова Гвинея
Петър Берон
Мабопан
рейтинг:
1%
16,00 лв.
Музей железнодорожной техники
рейтинг:
1%
150,00 лв.
Игдош-даха: Синът на Бога
Анна Кабанова
рейтинг:
1%
17,00 лв.