Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Звукът от падащия дъжд

Впуснете се в една зашеметяваща снимкостихосбирка, романтично пътуване сред тихите дебри на душевните вълнения... Сред красотата от небесните сълзи. „Звукът от падащия дъжд“ е стихосбирка с професионални фотографии, направена с любов към красивото в нас и около нас.Колко пъти ви се е случвало да се заслушате в шума на дъжда?… В заглушаващия звук на пороя, който удря гневно земята. Или в ромоленето на лекия дъждец, който едва я докосва с нежни капки, като че ли я гали. А може би в жуженето на онези дългоочаквани живителни струи, които се сипят по прашните улици и тракат монотонно по прозорците, сякаш ще се леят цяла вечност… В дъжда са пропити толкова различни емоции, че е трудно да ги обхванеш и пресъздадеш.

Но ето че в тази стихосбирка един поет е успял да улови няколко капки от стихията, бушуваща в душата му, и да ги претвори в красиви мигове на белия лист. Там, сред изумителните кадри и думи, несъмнено ще усетите енергия, страст и вдъхновение, с които само природата може да ни зареди.

Като разкъсана облачност
сега е сърцето ми.
Странно,
като се има предвид, че минава за каменно.

Матей Летисов

 Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Звукът от падащия дъжд
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Закърнели сетива
Дого Танкарт
Lemur
рейтинг:
100%
15,00 лв.
Сред хълмовете на Просеко - твърди корици
Фулвио Луна Ромеро
Lemur
рейтинг:
1%
16,90 лв.
Сред хълмовете на Просеко
Фулвио Луна Ромеро
Lemur
рейтинг:
1%
14,50 лв.
30 дни мрак - твърда корица
Джени Лунд Мадсен
Lemur
рейтинг:
1%
21,00 лв.
Торто арадо
Итамар Виейра Жуниор
Lemur
рейтинг:
1%
18,95 лв.