Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Жената, която търсеше любовта

В характерния си стил, със забележителна лекота, Ивинела ни провокира да погледнем дълбоко в себе си, за да открием вътрешните бариери, които сме издигнали срещу любовта.Трябва не да търсиш любовта, а да откриеш преградите в себе си, които си издигнал срещу нея.
Руми

След пътя на чудесата Ади, любимката на хиляди читатели героиня от книгите на Ивинела Самуилова „Животът може да е чудо“ и „Ако животът не е чудо“, сега поема по път, който вълнува всеки от нас: пътя на любовта.

За да открие любовта, Ади ще трябва да прозре отвъд мита за „идеалния“ партньор – онзи нереален, но непременно „някой по-добър“, който ни чака зад ъгъла. Да мине отвъд издигнатата в култ роля на секса като основен фактор за щастието в отношенията. Да надскочи лозунгите на съвременното потребителско общество от типа на „защото го заслужавате“, с които автентичното чувство се подменя с удобствoто. Да потърси любовта отвъд навика и сигурността.

С помощта на Горния, който й праща странни сънища, на психолога Алексей, който й дава необикновени задачи, на възрастен градинар, последовател на Дънов и на откровенията на една монахиня, Ади ще успее да извърви пътя до сърцето си и да открие там любимата и любещата. И да разбере, че понякога истинското чувство не идва с фойерверки и топовни залпове, а тихичко се промъква в сърцето ни, в очакване да узреем за тайнството на любовта.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Жената, която търсеше любовта
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • Доставката до книжарница Ciela Books & Music - Граф Игнатиев е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
Свързани продукти
Животът може да е чудо
Ивинела Самуилова
Хермес
рейтинг:
1%
12,95 лв.
Ако животът не е чудо
Ивинела Самуилова
Хермес
рейтинг:
1%
13,95 лв.
Е-книга
Животът може да е чудо е-книга
Ивинела Самуилова
Хермес
рейтинг:
1%
6,95 лв.
Къде отиваш, пътнико?
Ивинела Самуилова
Хермес
рейтинг:
1%
14,95 лв.
Гатанки от небето
Ивинела Самуилова
Хермес
рейтинг:
1%
12,95 лв.