Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Заветът на войводата

indexer:set-dimensions-mode Set Indexer Dimensions Mode indexer:set-mode Sets index mode type indexer:show-dimensions-mode Shows Indexer Dimension Mode indexer:show-mode

или как геймърът Дамян стана хайдутин


История за чудните приключения на група съвременни младежи, попаднали в миналото, в хайдушката дружина на Вълчан войвода, заедно с когото след редица премеждия се пренасят обратно в нашето време, за да продължат и тук своята битка за справедливост.
История за първата любов, за възмъжаването, за доблестта да останеш верен на една благородна кауза въпреки всичко и всички…Книгата може да бъде интересна както за тийнейджъри, така и за техните родители.

Озовал се на върха, Дамян отначало се бои да се изправи, струва му се, че стълбът се клати, че само едно неловко движение ще го запрати долу.

Хвърля поглед наоколо. Тук и там се виждат заети в тренировки мъже, никой не се спотайва, никой не охка и не се оплаква от разцепена вежда или навехнат крак, всеки е дошъл тук, в стана на хайдутите, с болка, много по-голяма от някоя синина или рана.

Дамян тръсва глава, въздъхва и прави рязко движение нагоре. Никога не е бил слабак, никога не е бягал от предизвикателствата. Изправен в цял ръст, той вижда пред себе си вече една друга картина – очите на Савина, пълни с ужас, разпиляната й златиста коса, крехката й фигура, попаднала в лапите на онези... онези мръсни, потни чудовища, които и в страшен сън не бяха му се присънвали...Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Заветът на войводата
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • Доставката до книжарница Ciela Books & Music - Граф Игнатиев е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
Свързани продукти
Черната котка
Никол Данева
Труд
рейтинг:
1%
8,99 лв.
13 рози
Никол Данева
Труд
рейтинг:
1%
12,99 лв.
Трите вещици и лабиринтът
Никол Данева
Труд
рейтинг:
1%
11,99 лв.
Е-книга
13 рози е-книга
Никол Данева
Труд
рейтинг:
1%
7,00 лв.
Шифърът на кръста
Никол Данева
Труд
рейтинг:
1%
14,99 лв.