Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Завещанието

Никога не е късно да намериш щастието, без значение какво ти е поднесъл животът...



Не е наличен

Джоузефин Малоун е изискана дама с изключително успешна кариера. Като личен асистент на известен фотограф, тя пътува из целия свят и непрекъснато има срещи с високоуважавани личности от модния, музикалния и филмовия елит. Но въпреки че животът й изглежда бляскав, това е само фасада, зад която тя е принудена да се крие. Несъзнателно, но много успешно Джоузефин държи всички останали хора на разстояние. Защото тя не търси любов. Любовта я е разочаровала. Изоставила я е. Единственият човек, който винаги я е обичал и подкрепял безрезервно, е нейната баба Лидия. Затова, когато неочаквано баба й умира, Джоузи е съкрушена и се завръща в родния си град Магдалийн.

На погребението присъства странно семейство, което Джоузи не е виждала никога преди – грубоват, но привлекателен мъж, на име Джейк, и трите му деца. Но истинският шок за нея идва, когато при четенето на завещанието се оказва, че Лидия е „оставила“ внучката си на грижите на Джейк. Подозрителната Джоузи не иска да има нищо общо с непознатия мъж, който отгоре на всичко е собственик на стриптийз клуб, но изглежда, Джейк знае за нея много повече, отколкото тя някога доброволно би му разкрила...



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Завещанието
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Псевдо-Лермонтов
Владимир Воронски
Ибис
рейтинг:
1%
8,00 лв.
Sento Ergo Sum
Гергана Павлова
Ибис
рейтинг:
1%
8,00 лв.
Рептилия
Томас Тимайер
Ибис
рейтинг:
1%
11,90 лв.
Христос - криза в живота на Бог
Джек Майлс
Ибис
рейтинг:
1%
17,90 лв.
Завръщане към любовта
Кристен Ашли
Ибис
рейтинг:
1%
17,90 лв.