Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Защото те обичам

Не е наличен
Двуезично издание на български и английски език.

Всичко, което Бог прави за вашите деца, е от любов. Той ги пази. Слуша молитвите им. Осигурява това, от което се нуждаят. Дори ги предупреждава и поставя граници - само защото ги обича.

Като възрастен, вие вече знаете това. Сега вашите деца също могат да го разберат чрез тази пленителна приказка.

Нека тази безсмъртна история за избора на едно любопитно момче и жертвоготовността на грижовен човек ви помогне да направите безкрайната любов на Небесния им баща толкова реална за вашите деца, колкото е и вашата любов. Те имат нужда да разберат за Него това, което вие вече сте научили - че всичко, което Бог прави в нашия живот е порди една единствена и най-добра причина:

Защого те обичам!

Много отдавна, един мъдър човек на име Шадай построил прекрасно селце, където да живеят децата. Той разговарял с тях, пеел им песни и им разказвал истории. Дал им всичко, от което се нуждаели. И със собствените си ръце, камък по камък, Шадай построил защитна стена около селото им.

Той направил всичко това само поради една причина - защото ги обичал.

Един ден, Паладин, най-любопитното дете в селото, открил нещо тревожно при стената. Нещо, което го накарало да се усъмни в любовта на Шадай.

Дали има грешка? Малкият Паладин е на път да открие отговора. И когато успее, той ще разбере колко много е обичан. И ти също.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Защото те обичам
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
21 Неоспорими закона за лидерството
Джон Максуел
Нов Човек
рейтинг:
1%
14,90 лв.
Вестта на Евангелието от Марк
Доналд Инглиш
Нов Човек
рейтинг:
1%
8,90 лв.
Елате жадни
Макс Лукадо
Нов Човек
рейтинг:
1%
5,90 лв.
Приключенията на Пънчинело - Шест приказки от света на униксите
Макс Лукадо
ИК Нов човек
рейтинг:
1%
17,90 лв.
Момчето и океанът и други приказки
Макс Лукадо
Нов човек
рейтинг:
1%
19,90 лв.