Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Забравената пътека

indexer:set-dimensions-mode Set Indexer Dimensions Mode indexer:set-mode Sets index mode type indexer:show-dimensions-mode Shows Indexer Dimension Mode indexer:show-mode

Нощта отново падаше върху пустинята. Пясъчният вятър внезапно се беше надигнал. Той се нахвърляше безмилостно върху групичката хора и разпиляваше въглените на лагерния огън, които разкъсваха пелената на мъглата като стрелкащи се надолу падащи звезди...

На края на света, в изпълнената със змии и яростни стършели синя сахарска нощ, изправени пред реалностите на едно страховито и екзалтиращо приключение, тези привикнали към усамотението хора ще станат екип. Но пустинята ще вземе своите жертви.
1928 г.

Офицер алпийски стрелец от френските окупационни части доброволно приема да служи на 1400 км на юг от Алжир, сред безпределната пустош на Сахара. Натоварен със задачата да залови един убиец туарег, лейтенант Бофор поема командването на изследователската мисия на професор Линяк.

Придвижванетопо хилядолетния път на златото и робите, белязан от жалони, носещи печата на цар Соломон, е съпроводено със страст, напрежение и конфликти. Зажадняла за отмъщение ръка се опитва да обезглави конвоя. На края на света, в изпълнената със змии и яростни стършели синя сахарска нощ, изправени пред реалностите на едно страховито и екзалтиращо приключение, тези привикнали към усамотението хора ще станат екип.

Но пустинята ще вземе своите жертви.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Забравената пътека
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • Доставката до книжарница Ciela Books & Music - Граф Игнатиев е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
Свързани продукти
Фламандският майстор
Артуро Перес-Реберте
Еднорог
рейтинг:
1%
17,90 лв.
С огън и меч. Част 1
Хенрик Сенкевич
Труд
рейтинг:
1%
7,99 лв.
Махалото на Фуко
Умберто Еко
Бард
рейтинг:
1%
24,90 лв.
Докосване до пустотата
Джо Симпсън
Одисея-ин
рейтинг:
100%
9,80 лв.
Планините отблизо
Колектив
Одисея-ин
рейтинг:
1%
28,80 лв.