Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Забавно междучасие за 3. подготвителна група - По следите на охлювчето Ран - Част 2

„По следите на охлювчето Ран“ е серия от две книжки за деца над 5-годишна възраст, част от образователния проект „Забавно междучасие с Приятели“

Приключенията и игрите с героите от сюжетните истории дават възможност на детето за активна интердисциплинарна дейност и развитие на когнитивните, творческите и емоционалните му умения. Занимателните упражнения провокират у него любопитство и силно желание за справяне с поставените цели, за постигане на успех.

Учене, забавление и откривателство в едно е формулата на успешния нов проект, създаден специално за любознателните деца.

Весело пътешествие в страната на игрите и на интересните упражнения!Катя Гетова е преподавател по предучилищна педагогика в катедра „Хуманитарно образование“ на ДИУУ към СУ „Св. Климент Охридски“, доцент по педагогика и доктор по психология. Научните нтереси са в областта на психолого-педагогическото пространство в развитието на детето, интелектуално- познавателна и социално-поведенческа готовност за училище, превенция на агресивното поведение.

Доц. Гетова е член на авторския колектив на образователна система „Приятели“ на марката „Анубис“ от издателство Клет. Преподавателските компетентности са в областта на професионалната квалификация на учители и на директори в системата на предучилищното образование. Има много участия в национални форуми и в медународни семинари, публикации в научни списания и в сборници.
 
Антония Златева е старши учител в ДГ „Зайчето Куики“, в София. Има над 30 години педагогически стаж. Завършила е СУ „Св. Кл. Охридски“, има V ПКС.

„Това, което винаги е било важно за мен е да видя чудесата на детството. Правила съм прекрасни пиеси само защото съм забелязвала артистичен талант у някого, виждала съм искрата. Обикновенно това правя - запалвам някаква искра - кой певец, кой математик, кой биолог... И се радвам, че децата, у които съм открила някакъв талант, и днес се занимават с изкуство. Приех предизвикателството да работя по проекта „Забавно междучасие с Приятели“, защото това е прекрасен начин да въведем детето в необятния свят на познанието чрез игра. Носител съм на най-голямата награда за един учител – обичта на децата!“Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Забавно междучасие за 3. подготвителна група - По следите на охлювчето Ран - Част 2
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • Доставката до книжарница Ciela Books & Music - Граф Игнатиев е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
Свързани продукти
Приятели с цифрите III група - Математика
Катя Гетова
Анубис
рейтинг:
1%
5,00 лв.
Приятели. Познавателна книжка по математика за 1. възрастова група
Катя Гетова
Анубис
рейтинг:
1%
6,00 лв.
Познавателна книжка по математика за 2. възрастова група в детската градина
Катя Гетова
Анубис
рейтинг:
1%
7,20 лв.
Забавно междучасие с приятели за 4. подготвителна група - Пътешествията на автобусчето Буско
Катя Гетова-Тимчева, Антония Златева
Анубис
рейтинг:
1%
5,90 лв.
Забавно междучасие за 3. подготвителна група - По следите на охлювчето Ран - Част 1
Катя Гетова-Тимчева, Антония Златева
Анубис
рейтинг:
1%
5,90 лв.