Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

За здравето

Книгата "За здравето" представя мисли от словото на Учителя Петър Дънов, които са насочени към човешкото здраве и неговото лечение. 

"Спирайте се пред чистите планински извори, пред тревите и цветята, пред красивите местности, които предизвикват хубави мисли и чувства във вас. Здраве без чистота е непостижимо."Книгата "За здравето" представя мисли от словото на Учителя Петър Дънов, които са насочени към човешкото здраве и неговото лечение. 

Според Петър Дънов истински здравият човек във физическо, умствено и сърдечно отношение е този, при когото умът, чувствата и волята са в абсолютна хармония.

Темите, които са разгледани информират за устройството и функциите на човешкото тяло и причините за болестите в него. Описани са някои уникални методи на лекуване и са дадени много полезни хигиенни съвети. Препоръчва се природосъобразен начин на живот и хигиена - както външна, така и вътрешна. Основните природни фактори - слънчевата светлина, въздуха, водата и храната се използват като главни лечебни средства.

"Спирайте се пред чистите планински извори, пред тревите и цветята, пред красивите местности, които предизвикват хубави мисли и чувства във вас. Здраве без чистота е непостижимо."Напишете вашето мнение
Вие оценявате:За здравето
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Няма престъпна любов
Петър Дънов
Кибеа
рейтинг:
1%
11,00 лв.
Здраве и дълголетие чрез силите на живата природа
Петър Дънов
Астрала
рейтинг:
1%
18,00 лв.
Великата майка
Петър Дънов
Бяло братство
рейтинг:
1%
22,00 лв.
Разумните същества. Младежки окултен клас - година шестнадесета
Петър Дънов
Бяло братство
рейтинг:
1%
29,00 лв.
Паневритмия - Петър Дънов
Петър Дънов
Бяло братство
рейтинг:
1%
20,00 лв.