Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Yu-Gi-Oh! - Структурно тесте: Gates of the Underworld

Дуелисти от света на смъртните – пазете се!


Не е наличен

 Аз съм Grapha, Dragon Lord of Dark World. Чест за мен е да служа на върховният командир на силите на Dark World, в надвечерието на нашето завръщане на вашата земя.

Ние – Господарите на Dark World, винаги сме стояли в периферията на дуелите. Дуелистите пренебрегваха нашите сили за унищожение на противникови чудовища, Spell, Trap карти, както и карти в ръцете им. Ние осигурихме унищожителни победи на съюзниците си, но никога не сме били в кръга на победителите.

До сега!

Желаеш да ти покажем цялото си могъщество? Така да бъде! Портите на Подземния свят се отвориха. И нека всички, които ни се противопоставят да се разбягат в ужас, защото нашата мощ се разгръща!

The Gates of Dark World ти позволяват да теглиш карта, когато изхвърляш Fiend от ръката си. Ако изхвърлиш достоен господар на Dark World, това чудовище ще се призове само от гробището, давайки ти безплатно чудовище на полето.

Snoww, Unlight of Dark World радва мрачните ни сърца, като намира ВСЯКА Dark World от колодата ни. Тя може, също така, да покварява чудовищата на противника, като специално призовава чудовище от неговото гробище на полето под ТВОЙ контрол.

Накрая, аз, Grapha, Dragon Lord of Dark World, лично ще водя армиите ти в битката. Включително противниковите чудовища, защото аз мога да призова всяко чудовище от ръката на противника ти от ТОВЯТА страна на полето. И докато Dark World-чудовище е в игра под твой контрол, ще се връщам от гробището отново и отново. Защото аз съм непобедим!

Сега, когато събрахме най-могъщата армия, ще смажем всеки, който се изправи на пътя ни. И когато Photon Shockwave пристигне с цялата си слава този ноември, ще получим нови подкрепления, включително Latinum, Exarch of Dark World и едно от нашите най-тайни оръжия: the Dark Smog.

След шест години в очакване, в заговори и планиране ние се завърнахме. Ти ЩЕ станеш наш съюзник. Или ще бъдеш унищожен.

Надежда всяка оставете, вие, които се изправяте срещу нас!


Структурната колода Gates of the Underworld е готова за игра 40-картова колода. Можеш да играеш с нея направо от кутията или да използваш картите вътре за да създадеш нова, направена според вкуса ти колода. Тя съдържа всички Dark World чудовища, издавани до сега, така че в нея ще намериш всичко необходимо за да сглобиш свое собствено Dark World тесте!

 

Gates of the Underworld Structure Deck съдържа:

  •     37 Common карти
  •     1 Ultra Rare карти
  •     2 Super Rare карти
  •     1 книжка с правила
  •     1 Игрална подложка
  •     1 Пътеводител на дуелиста


Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Yu-Gi-Oh! - Структурно тесте: Gates of the Underworld
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
ОПОЗНАЙ БЪЛГАРИЯ
рейтинг:
1%
27,90 лв.
ЕВРОПА ГЕОГРАФИЯ И ИСТОРИЯ
рейтинг:
1%
14,90 лв.
Игра на думи - Мастър
рейтинг:
1%
27,90 лв.
ПРАХОСНИЦА
рейтинг:
1%
10,80 лв.
ШАХ 3 В 1 МАГНИТЕН - голям
рейтинг:
1%
43,90 лв.