Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Вземане на решения при риск и неопределеност

Книгата разкрива ролята на рационалното и емоционалното начало при вземането на решения от човека в ежедневието, икономиката и бизнеса. Многообразието от подходи за анализ на решенията е подредено в четири основни категории според това доколко абстрактен е всеки подход и доколко той предоставя възможност за точни измервания. Всяка от категориите е разгледана в историческа перспектива. В текста намират място класическите психологически и математически методи, както и най-новите постижения на поведенческата икономика и невробиологичното компютърно моделиране на икономическите агенти.
Книгата е предназначена за мениджъри, инженери, информатици, икономисти и психолози от бизнеса, индустрията и академичните среди, студенти по стопанско управление и икономика, както и за всички, които искат да познават механизмите за вземате на решения и да разбират поведението на бизнес партньори, ръководители и колеги.
Въпреки наличието на математически апарат книгата може да бъде пълноценно разбрана и от изкушени читатели без солидна математическа подготовка.


Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Вземане на решения при риск и неопределеност
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Безделникът
Георги Гочев
ИК Жанет-45
рейтинг:
1%
5,99 лв.
Законът на Иван Газдов
Иван Газдов
ИК Жанет-45
рейтинг:
1%
5,00 лв.
Навътре в камъка. Проза
Иван Динков
ИК Жанет-45
рейтинг:
1%
9,90 лв.
Разговори от изпуснатия влак
Калин Донков
ИК Жанет-45
рейтинг:
1%
5,20 лв.
Животът и смъртта на господин Илиев
Георги Илиев
ИК Жанет-45
рейтинг:
1%
10,00 лв.