Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Всички пишем

 • Оригинално заглавие: Everybody Writes;
 • Автор: Ан Хандли;
 • Корица: Емил Марков.

Всички пишеме вашият практически наръчник с най-важните и ценни ориентири при създаване на качествено уеб съдържание. С тяхна помощ не само ще разберете основните принципи при работа с текст, но и веднага ще можете да ги приложите на практика.Ако имате свой уебсайт, значи публикувате съдържание. Ако присъствате в социалните мрежи – се занимавате с маркетинг. Това означава, че разчитате на думите, за да предадете маркетинговите си послания. Днес всички пишем.

Всички пишеме вашият практически наръчник с най-важните и ценни ориентири при създаване на качествено уеб съдържание. С тяхна помощ не само ще разберете основните принципи при работа с текст, но и веднага ще можете да ги приложите на практика.

Ан Хандли
е подбрала и систематизирала само най-същественото и знанията, които предлага, ще помогнат на всеки, решил да превърне писането в свое основно занимание.
 
Тук ще откриете:

 • цялата необходима информация за създаване и публикуване на качествено и съобразено с нуждите на аудиторията ви съдържание, с което ще привлечете нови клиенти и ще задържите сегашните;
 • полезни съвети, структури и подходи, които ще ви помогнат в раждането на идеи, в планирането и структурирането на текста, както и в развиването на навици за писане;
 • правила и особености при използването на съдържание в различни формати – публикации в социални мрежи, в блог, имейл бюлетин и т.н.
  ясни инструкции за етичните норми в издателската дейност и конкретни практични напътствия за изграждане, развиванe и
 • усъвършенстване на „писателската” ви мускулатура;
 • препоръчителен списък с ресурси и инструменти, с чиято помощ да създавате най-добрите си текстове.

Ефективната комуникация е в основата на маркетинга чрез съдържание.
Важно е какво пишете. Думите ви (това, което казвате) и стилът ви (как го казвате) са вашия най-ценен (и за съжаление най-често подценяван) актив.
Колкото и сложно да е съдържанието ви, лесно бихте могли да го превърнете в двигател на бизнеса ви, ако започнете с качествен продукт, ясна мисъл и добър стил на писане.

“Ако се занимавате с комуникация – независимо от сферата ви на дейност, позицията в компанията ви и натрупания опит – ще изядете книгата с кориците. Прочетете я! Защото днес всички пишем. Ако можехме да съберем „Елементите на стила“ на Уилям Стрънк младши и Е. Б. Уайт и „За писането: Мемоари на занаята“ на Стивън Кинг, то от тях би се  получила точно тази книга: „Всички пишем“. Готови ли сте да й се насладите и да се научите да пишете по-добре?”

– Нанси Дуарте, основател на компания на Duarte Design

„Най-накрая се появи разумно ръководство за писане на текстове в мрежата! „Всички пишем“ е уникална комбинация от правила „как да пишем“ и „за какво да пишем“. Независимо дали преработвате текстове в ежедневната си комуникация или сте решили да пишете книга, простичкият стил и вдъхновяващата мъдрост на Ан Хандли ще преобразят начина ви на писане. „Всички пишем“ е творческия ресурс за новото поколение.“

– Андрю Дейвис, автор на „Brandscaping“

„Безкрайно полезна, „Всички пишем“ е първата книга, която задължително трябва да бъде прочетена след „За писането: Мемоари на занаята“ на Стивън Кинг. Тя изобилства от подходи и тактики за създаване на  кратко и дългоформатно качествено съдържание. Тази книга трябва да се продава в комбиниран пакет за ясна комуникация с всяка клавиатура“

– Джей Баер, президент на Convince & Convert, автор на „Youtility“Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Всички пишем
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

 • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
 • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
 • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
 • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
 • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.

За Автора

Ан Хандли -

Ан Хандли е експерт в областта на дигиталния маркетинг, създаването и управлението на съдържание. Тя е създател и автор на блога AnnHandley.com, член е на програмата LinkedIn Influencer иавтор на бестселъри в сферата на маркетинга. Тя е сред 20-те най-добри жени-блогъри в класацията на списание Forbes, а IBM я определя като "един от седемте човека, формиращи съвременния маркетинг".

Свързани продукти
Стратегията "Син океан" - как да създаваме неоспоримо пространство и да обезсилим конкуренцията
Ким. Р. Моборньо
Локус Пъблишинг
рейтинг:
1%
24,00 лв.
Когато маркетингът е минно поле: Какво да правим
Локус Пъблишинг
рейтинг:
1%
18,00 лв.
Човешкият цирк и Крикор Азарян
Димитър Стайков
Локус Пъблишинг
рейтинг:
1%
23,00 лв.
Да правим бизнес като Ричард Брансън
Дес Диърлав
Локус Пъблишинг
рейтинг:
1%
16,00 лв.
Университетът Тръмп: Брандинг 101
Дон Секстън
Локус Пъблишинг
рейтинг:
1%
24,00 лв.