Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Врата към небето, книга 2 - Пътуване във времето

Пътуване през времето се впуска в едно изумително предизвикателство: да разкаже историята на човечеството в чисто художествена форма и да навлезе в Историята чрез отделни истории, все едно Ювал Ноа Харари е срещнал Александър Дюма...Този титаничен проект вълнува Ерик-Еманюел Шмит от трийсет години, стремление, което в крайна сметка проправя своя жизнен път. В сянката на останалите му текстове (романи, разкази, пиеси, есета), той работи неотстъпно, трупа исторически, научни, религиозни, медицински, социологически, философски и технически познания и едновременно с това оставя въображението си да гради силни, трогателни, незабравими герои, към които човек се привързва и с които се идентифицира.

От този синтез между интелектуална подготовка и писателски талант се ражда уникална творба, която ни води от един свят в друг през трусовете на различните култури и очертава моментите, в които произшествия, еволюции и революции променят цивилизациите. И всеки път настоящето осветлява миналото в същата степен, в която миналите времена разкриват съвременната епоха. Това невероятно пътешествие започва с потопа и продължава до наше време. Чрез любовта и битките си ключовите герои въплъщават основните исторически събития и поврати.

Всяко от осемте заглавия на това огромно издателско премеждие, се свързва с някоя основополагаща епоха в човешката история: Изгубеният рай (край на каменната ера и потоп); Врата към небето (Вавилон и цивилизацията на Месопотамия); Тъмното слънце (Египет на фараоните и Мойсей); Светлината на щастието (Гърция през IV век пр.н.е.); Ноам. Двете Царства (Рим и раждането на християнството); Мистификацията (Средновековна Европа и Жана д'Арк); Тибор. Епохата на завоеванията (Ренесанс и откриване на двете Америки); Революции (политически, индустриални и технически революции).Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Врата към небето, книга 2 - Пътуване във времето
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • Доставката до книжарница Ciela Books & Music - Граф Игнатиев е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Моят живот с Моцарт
Ерик-Еманюел Шмит
Леге Артис
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Синът на Ной
Ерик-Еманюел Шмит
Леге Артис
рейтинг:
1%
9,00 лв.
Одет Тулмонд и други истории - второ издание
Ерик-Еманюел Шмит
Леге Артис
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Мечтателката от Остенде
Ерик-Еманюел Шмит
Леге Артис
рейтинг:
1%
15,00 лв.
Евангелие според Пилат
Ерик-Еманюел Шмит
Леге Артис
рейтинг:
1%
14,00 лв.