Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Влюбих се в надеждата

  • Преводач: Ирина Димитрова;
  • Художник на корицата: Фиделия Косева;
  • Подходяща възраст: 13+.


Поетична и опустошително красива история за любовта и приятелството.

Времето, болестта и смъртта са най-големите крадци на света.

Сам, Сони, Нео и Кьор – група неизличимо болни тийнейджъри, решават да се разбунтуват и да си вземат обратно всичко онова, което диагнозите са им откраднали.

На фона на безмилостния болничен пейзаж героите, всеки счупен по свой начин, но и по-силен заради това, ще сграбчат всяка малка радост, до която могат да се доберат. Всяко късче свобода, всяко парченце обич, всяка глътка живот. Ала сърцето на един от тях вече е било разбивано и той се е заклел да не се влюбва никога повече. Трагедиите в живота му и без това са в повече и рискът не си струва.

И все пак на това пусто място, където изглежда невъзможно любовта да се появи, вратата се отваря и през нея влиза не смъртта, а прелестно момиче с дяволита усмивка, готово да се присъедини към тях.

Предстои им един последен обир, бягство, което ще ги отведе далеч от болницата, далеч от постоянната загуба, далеч от реалността на коварните им заболявания.

Насред болка и загуба те откриват приятелство – чудото, от което са имали нужда, за да отворят и сърцата си. 

Ланкали (@lancali) e псевдонимът, с който родената във Франция Лу-Андреа Калуърт е позната в социалните мрежи. Вдъхновен отчасти от собствената ѝ история и битка с хроничните заболявания „Влюбих се в надеждата“ е първият ѝ роман и една от първите книги, завладели читателската общност, която днес познаваме като #booktok.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Влюбих се в надеждата
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Наказателно право - Особена част - Престъпления против собствеността
проф. д-р Александър Стойнов
СИЕЛА
рейтинг:
1%
23,00 лв.
Зима в рая
Елин Хилдебранд
Сиела
рейтинг:
100%
17,90 лв.
Силата на мита
Джоузеф Камбъл
Сиела
рейтинг:
1%
25,00 лв.
Убийте Скитник - Българската и британската държавна политика по случая Георги Марков
Христо Христов
Сиела
рейтинг:
1%
30,00 лв.
Е-книга
Е-книга Влюбих се в надеждата
Lancali
Сиела
рейтинг:
1%
20,00 лв.