Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Великият преход

Тази книга е пътепис за издигането на космическото съзнание, за което говорят цивилизациите на маите, египтяните, хопите и много други.



Книгата "Великият преход" представя няколко източника на важна информация за промените, ставащи в нашия свят, с нас самите и с еволюцията на съзнанието ни сега, през 2012 година и е обръщение с положително съдържание към човечеството.
Промяната, в която участваме, е част от еволюцията и издигането на човешката раса. 2012 година е краят и същевременно началото на нов галактически цикъл. Именно сега сме длъжни да осъзнаем личните си слабости и грешки и да си направим равносметка - кои сме в действителност и накъде сме се запътили. Само така ще разберем важността на промяната, която протича пред очите ни и която трябва да направим със себе си. За да бъде осъществена тя успешно, също така трябва да осъзнаем слабостите на нашата цивилизация, за да може да се постави началото на ново общество, основано на по-етични, по-човешки и хармонични взаимоотношения между хората, с нашата планета Земя и с всички живи същества, които я обитават.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Великият преход
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Следите на душите
Майкъл Нютън
Хермес
рейтинг:
1%
17,95 лв.
Дзенски трактати
Доген
Шамбала
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Всемогъщите богове
Морис М. Котърел
Шамбала
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Тибетска медитация
Шестте Йоги на Наропа
Шамбала
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Живoтът e твoя игрa
Живoтът e твoя игрa
Алтея
рейтинг:
1%
9,00 лв.