Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Veamos Emtendamos Aprendamos - ниво A1 - C1: Помагало по испански език

"Veamos, entendamos, aprendamos" (VEA - Да видим, да разберем, да се научим) визуализира основните правила и особеностите на испанския, един от най-популярните езици, говорен от милиони хора в света.В помагалото чрез примери и сравнения са представени морфологическите и синтактичните категории. Благодарение на многото формули и илюстрации книгата предлага бърз и модерен метод в изучаването на езика. "VEA" може да се използва както по време на занятията по испански, така и при самоподготовка или при индивидуално изучаване на езика.

Съдържанието на книгата е представено в следните части:

  • правила за поставяне на ударението;
  • морфология: съществително име, членни форми, прилагателно име, числително име, наречие, глагол. В частта, посветена на испанския глагол, се представят основните му характеристики, тринадесетте глаголни времена в съвременния испански с техните граматически и модални значения и употреби, повелителното наклонение и неличните глаголни форми. Сравняват се употребите на глаголните времена, изяснен е въпросът за съгласуването им в различните планове - актуален и неактуален - на речта, показва се преминаването от изявително в подчинително наклонение на глагола и обратно;
  • синтаксис: просто изречение, сложно съчинено изречение, сложно съставно изречение, страдателен залог, глаголни перифрази. Голямо внимание е отделено на различните видове сложни съставни изречения.

Включеният материал покрива изискванията на Европейската езикова рамка, от ниво A1 до ниво C1. Помагалото ще бъде полезно и ще улесни работата не само на изучаващите езика, но и на преподаватели по испански.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Veamos Emtendamos Aprendamos - ниво A1 - C1: Помагало по испански език
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
SAS Survival - част 2: Самозащита при нападение и навици за лична безопасност от кражби
Юрий Кормушин
Атеа букс
рейтинг:
1%
17,50 лв.
VS: Воините
Атеа букс
рейтинг:
1%
33,00 лв.
SAS Survival - част 3: Как да оцеляваме при всякакви условия, навсякъде
Крис Макнаб
Атеа букс
рейтинг:
1%
14,90 лв.
Хербарий от предчувствия
Мария Митева
Лексикон
рейтинг:
1%
10,00 лв.
По широкия свят - Без първоначални ресурси
Мария Митева
Либра Скорп
рейтинг:
1%
15,60 лв.