Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Вашата календарна 2013

Всяка календарна година за повечето хора включва две техни лични години. Номерологичните изчисления, направени в книгата, са съобразени с личната ви година от 1 януари 2013 г. до рождения ви ден и със следващата ви лична година - от рождения ден до приключване на календарната - 31декември 2013 г.



Не е наличен

2013 е година, подвластна на вибрация 6, година на Венера - планетата на Любовта, на благодетелността, на човешкото отношение, на хармонията. Планетата управлява изкуството и културата, които ще бъдат във възход, естествено, ако не сме забравили да се радваме на красивото в живота, в природата и да го съхраняваме. Вибрацията на годината в комбинация с влиянието на Венера ни дарява с умение да ценим собствеността, да уважаваме партньорите си - не само интимни, а и делови, като оценяваме реално техните качества и право на мнение. Дори и у най-коравосърдечните хора, склонни към агресия и престъпления, към кармична разплата с цената на физическо насилие и смърт, ще се появи желание да общуват с ближния си, да обичат природата, да се радват на багрите и хармонията й.

През годината ще осъзнаем в каква социална, икономическа и политическа среда предпочитаме да живеем, за да осъществяваме целите си без проблеми, а също и за да се чувстваме добре, да не сме конфликтни и да не си печелим неприятели. Ще се стремим да даряваме обич и да бъдем обичани, но само ако сме заслужили любовта на хората с хармонията, която създаваме със света около нас и в нас самите.



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Вашата календарна 2013
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Астрологичен хороскоп 2009 година
Светлана Тилкова - Алена
Арос
рейтинг:
1%
3,50 лв.
Астрологичен хороскоп 2011
Светлана Тилкова - Алена
Арос
рейтинг:
1%
3,50 лв.
Астрологичен хороскоп 2014
Светлана Тилкова - Алена
Арос
рейтинг:
1%
3,95 лв.
Астрологичен хороскоп 2016
Светлана Тилкова - Алена
Арос
рейтинг:
1%
3,95 лв.
Астрологичен хороскоп 2019
Светлана Тилкова - Алена
Арос
рейтинг:
1%
3,95 лв.