Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Възраждането на Отечеството е било всичкият ми живот

Личността на И. С. Иванов и дейността му в полза на Отечеството са достойни за задълбочено изследване от сериозната историческа наука, която може смело да се противопостави на опитите за преиначаване на истини и събития от миналото на нашата Родина.Името на Иван Степанович Иванов, истинско име Иван Цанев Калянджи, не е много познато на широката българската общественост, освен, може би, на историци,  които се интересуват от славното ни минало. Името на този човек е вписано с големи букви в историята на Българското опълчение и трябва  завинаги да остане в  паметта на потомците.

Неоценима е помощта, която И.С. Иванов оказва на генерал Столетов за формиране на българските дружини в Кишинев (Молдавия), а след това в Плоещ (Румъния). Благодарение на него броят на хората в 6-те опълченски дружини нараства до 5000 преди да се отправят през р. Дунав  към Отечеството.  Изключителни са неговите заслуги за създаване на гражданското общество след Освобождението.

Личността на И. С. Иванов и дейността му в полза на Отечеството са достойни за задълбочено изследване от сериозната историческа наука, която може смело да се противопостави на опитите за преиначаване на истини и събития от миналото на нашата Родина.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Възраждането на Отечеството е било всичкият ми живот
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Трънен венец от рая
Никола Гигов
Издателска къща Новата цивилизация
рейтинг:
1%
8,00 лв.
Благодатната вълна
Екатерина Пейчева
Издателска къща Новата цивилизация
рейтинг:
1%
10,00 лв.
Картини от Атлантида
Велизар Димов
Издателска къща Новата цивилизация
рейтинг:
1%
10,00 лв.
Бургаски музи по света
Мариана Праматарова
Издателска къща Новата цивилизация
рейтинг:
1%
5,00 лв.
Полет над пропастта
Ефим Кушнер
Издателска къща Новата цивилизация
рейтинг:
1%
6,00 лв.