Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Възможното невъзможно

Единствено издание в нашата специализирана литература, която обсъжда нарушенията на сметните операции и математическото мислене, както и превенцията„Възможното невъзможно“ е книга, в която се търси отговор на въпроса как се появява дискалкулията и какво и как може да предотврати появата ù. Специфичното разстройство на аритметичните умения се появява на ранните етапи на развитие, предшества се от ранни предиктори, които служат като основа за разработването на превантивни програми. Често може да се прояви успоредно с дислексия и хиперкинетичен синдром. Това състояние не може да бъде обяснено с неподходящо образование и с ниски интелектуални способности. Честотата на проява на дискалкулията на развитието е между 3 и 6%, което прави особено актуално проучването, представено в книгата на д-р Стефка Гигова.

Социалната значимост на това състояние се определя и от ниската му разпознаваемост, както и от липсата на диагностични и терапевтични процедури. В книгата на д-р Стефка Гигова широк кръг читатели – родители, учители, специалисти от помагащи професии ще могат да намерят отговор на въпроси, които досега са били пренебрегвани. Защо едно дете с добро интелектуално функциониране се затруднява да придобива аритметични умения? Какви са ранните знаци, които показват риск от поява на такова нарушение? И най-важното – как на такива деца може да се помогне, така че те да бъдат пълноправни – и реализирани хора.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Възможното невъзможно
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Българско-английски морски речник
Галина Великова
Стено
рейтинг:
1%
35,00 лв.
Алсарио
Маргарита Войнова
Стено
рейтинг:
1%
7,00 лв.
Не скланяй глава. Роман за Сабахаттин Али
Хъфзъ Топуз
Стено
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Cargo Work in Dialogues/Товарно дело - Диалози
Соня Тончева
Стено
рейтинг:
1%
9,00 лв.
Магическият кристал
Даниела Стоянова
Стено
рейтинг:
1%
5,80 лв.