Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Въведение в капиталовия пазар

SKU
9789542809128


Regular Price 10,00 лв. Special Price 6,50 лв.
-35%
Не е наличен
Апостол Апостолов e роден през 1968 г. в Пловдив. Завършва ТУ–Пловдив, специалност Компютърен инженер, и УНСС, специалност Банково дело. От 1993 до 1994 г. е главен експерт на Пловдивската фондова борса, като следващите две години поема длъжността на изпълнителен директор. В периода 1996–1998 г. е изпълнителен директор на „Централен депозитар“ АД, а след това е изпълнителен директор на Българската фондова борса. През 2001 г. за две години поема поста на председател на съвета на директорите на „БФБ–София“ АД, като за същия период е и изпълнителен директор на Агенцията за приватизация. От 2001 до 2009 г. Апостолов е председател на Комисията за финансов надзор. През последните десетина години е бил член източноевропейската секция на асоциацията на депозитарите, член на европейската и международна асоциация на борсите, член на европейския комитет на IОSCO, член на одитния комитет на CESR. Апостол Апостолов е един от създателите и от основните участници на капиталовия пазар в България. Водил е курс лекции по Финансови пазари в УНСС и ПУ „Паисий Хилендарски“. В момента е преподавател във Висшето училище по застраховане и финанси.    

Въведение в капиталовия пазар
има за цел обобщено да представи основните компоненти и терминология, системи и правила за функционирането на капиталовия пазар, участници. И все пак водещ принцип за предприелите участие в капиталовия пазар нека е „На пазара ще инвестирам толкова пари, колкото съм готов да загубя, без това да струва нормалното ми съществуване.“


Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Въведение в капиталовия пазар
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
-35%
Наказателно право - Особена част - Престъпления против собствеността
проф. д-р Александър Стойнов
СИЕЛА
рейтинг:
1%
Regular Price 23,00 лв. Special Price 14,95 лв.
-35%
Зима в рая
Елин Хилдебранд
Сиела
рейтинг:
100%
Regular Price 17,90 лв. Special Price 11,64 лв.
-35%
Силата на мита
Джоузеф Камбъл
Сиела
рейтинг:
1%
Regular Price 25,00 лв. Special Price 16,25 лв.
-35%
Убийте Скитник - Българската и британската държавна политика по случая Георги Марков
Христо Христов
Сиела
рейтинг:
1%
Regular Price 30,00 лв. Special Price 19,50 лв.
Технология на успеха
Апостол Апостолов
Труд
рейтинг:
1%
7,99 лв.