Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Упражнения и тестови задачи по български език и математика за 1. клас

Не е наличен
Помагалото по български език и математика за първи клас съдържа упражнения и тестови задачи, които са в съответствие с учебния материал, предвиден в програмата за първи клас.

Целта на упражненията е да припомни ученото в уроците по български език и математика в училище и да съдейства за усвояването на трайни знания. По такъв начин учебният материал се затвърждава и се улеснява решаването на тестовите задачи. Те пък, от своя страна, са добра информация доколко ученикът се справя с поставените му задачи, има ли пропуски в знанията и ако има, на какво се дължат (неразбиране, недостатъчно упражнения, неумение за самостоятелна работа, разбира се, според възрастовите възможности).

Работата с предложеното помагало ще улесни учителите и родителите в преценката им за качеството на работа на всяко дете, за да бъде то подпомогнато при необходимост. Изпълнението на задачите ще вдъхва увереност на учениците и ще формира умения и навици за учебен труд.

Помагалото е богато илюстрирано. За по-голямо улеснение на учениците в едно книжно тяло са поместени огледално обърнати две помагала - съответно по математика и български език. До този момент не са издавани подобен тип ученически пособия у нас.

Учебният материал, графичният дизайн, художественото и полиграфическото оформление на помагалото са съобразени с изискванията на Министерството на образованието, младежта и науката, както и с възрастта на учениците и учебната програма.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Упражнения и тестови задачи по български език и математика за 1. клас
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв, стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • ВАЖНО! По време на промо кампания -50% безплатната доставка за всички стоки отпада за срока на промоцията! Фиксира се доставка от 3.99 лв за всички поръчки.
  • Доставката до книжарница Ciela Books & Music - Граф Игнатиев е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди да завършете поръчката си.
Свързани продукти
Фантастичният господин Фокс
рейтинг:
1%
12,00 лв.
22 Истории със звезди
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Чарли и шоколадовата фабрика
рейтинг:
1%
15,00 лв.
Ангелският глас - Райна Кабаиванска
рейтинг:
1%
10,00 лв.