Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Управление на продуцентски права при предлагане на електронен достъп до аудио-визуални произведерия

Книгата би представлявала интерес за теоретици и практици от творческите индустрии, за правоносители и ползватели, за които дигиталната грамотност е ключова компетентност, а познанието за монетизиране на авторските и сродните права в интернет е condicio sine qua non."Авторски и сродни права в аудиовизията" е първи по рода си монографичен труд в областта на екранните изкуства с фокус върху авторскоправната проблематика, свързана със създаване и последващо използване на аудио-визуални произведения. В него са засегнати и модерните интерактивни начини за диiтрибутиране на защитено съдържание в дигиталната епоха, в контрапункт на съпоставка с традиционните и консервативни форми на линейно разпространение. Тема, отличаваща се с експоненциално нарастваща актуалност в нашето развитие в самостоятелна научна разработка.

"Управление на продуцентски парва при предлагане на електронен достъп до радио-визуални проеизведения" представлява многоаспектно и интердисциплинарно изследване на начините на менажиране на сродните права на професионалните филмови продуценти в цифрова среда и изграждането на иновативни и ефективни стратегии, лицензионни режими и бизнес-модели, базирани на използване на творческо съдържание. Националната нормативна регулация е анализирана в контекста на реформиране на европейската рамка за постигане на единен и по-добре функциониращ пазар на авторски права и за справяне с предизвикателствата, които поставят пред правоносителите новите технологии и дигиталната конвергенция.Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Управление на продуцентски права при предлагане на електронен достъп до аудио-визуални произведерия
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Quo bono? или Кой има изгода? Политически роман
Петър Христозов
Водолей
рейтинг:
1%
6,00 лв.
Кирливите ризи на националната сигурност. Политически роман
Петър Христозов
Водолей
рейтинг:
1%
6,00 лв.
Да убиеш себе си. Политически роман
Петър Христозов
Водолей
рейтинг:
1%
7,00 лв.
The Thracians
Radostina Karaslavova
Водолей
рейтинг:
1%
6,00 лв.
Власт назаем
Петър Христозов
Водолей
рейтинг:
1%
7,00 лв.