Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Уилям Уентън и Хаос-стоперът - книга 5

Уилям Уентън се изправя пред ново предизвикателство в петата книга от световнопризнатата поредица на Боби ПерсНещо не е както трябва в Центъра за дезинформация. Охраната в Центъра е превзета от ново поколение роботи, наречени психоботи – със свръхостър слух и с технология за лицево разпознаване. Уилям и Иския са дълбоко разтревожени. Кое налага тези драконовски мерки, да не би злодеят Ейбрахам Тели да се е завърнал?

Освен за това Уилям е силно загрижен и за шифрованата пирамида, поверена му от Агента с орбулатора. На карта е заложено бъдещето на цялата Земя. А пирамидата е единственото оръжие, годно да попречи на Ейбрахам да погуби човечеството. И Уилям отмъква шифрованата пирамида и се впуска в нова поредица от премеждия. На всяка крачка из лондонските улици го дебнат злосторници, психоботите са по петите му, а Ейбрахам Тели му диша във врата. На кого да се довери? И ще успее ли да се добере благополучно до Хаос-стопера – единствената възможност за неутрализиране на злите сили?

Напрегнати, динамични и вълнуващи, приключенията на Уилям ще се харесат на всички фенове на Пърси Джаксън и Доктор Ху. До момента поредицата има читатели в 36 страни по света.

Заразително четиво, с напрегнат и по холивудски динамичен сюжет. (...) Поредицата за Уилям Уентън е идеално четиво за летните дни, подходящо и за по-неохотните читатели, които ще бъдат увлечени от шеметното действие и опитите на момчето гений да спаси луридия и света.

Лора Филипова, „Детски книги“Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Уилям Уентън и Хаос-стоперът - книга 5
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди и Еконт за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 4.99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • Доставката до книжарница Ciela Books & Music - Граф Игнатиев е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
Свързани продукти
Мъжете, които не могат да обичат
Стивън Картър
Емас
рейтинг:
1%
8,50 лв.
Уилям Уентън и крадецът на луридий - книга 1
Боби Перс
Емас
рейтинг:
1%
13,90 лв.
Уилям Уентън и шифрованият портал - книга 2
Боби Перс
Емас
рейтинг:
1%
13,90 лв.
Уилям Уентън и агентът с орбулатора - книга 3
Боби Перс
Емас
рейтинг:
1%
13,90 лв.
Уилям Уентън - Генераторът на апокалипсис - книга 4
Боби Перс
Емас
рейтинг:
1%
13,90 лв.