Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Учебно помагало по гражданско, здравно, екологично и интеркултурно образование за 1. клас

Настоящото издание е съвместимо с учебната програма за 2022/2023 г.Учебната система по Гражданско, здравно, екологично и интеркултурно образование за 1. клас включва книга за учителя и учебно помагало за ученика. Комплектът представя цялостен конструкт, насочен към познавателното, социално-емоционалното, духовно-нравственото и физическото развитие на ученика. Въз основа на актуални нормативни документи е разработена методика, която поставя във фокус активността на ученика по формиране на компетентности и специфични групи ключови компетентности, посредством изграждане на приобщаваща среда, способстваща адаптацията му към учебната дейност, в това число чрез насърчаване на саморегулативно поведение като алтернатива на проблемното поведение и в посока превенция на риска от отпадане от образователната система.

Комплектът може да се използва в рамките на избираемите учебни часове в 1. клас, както и в иновативните училища като самостоятелен учебен предмет, като за целта са разработени учебна програма, примерно годишно разпределение на часовете и методически модели по всяка тема, подпомогнати от цветни илюстрации в приложенията. Комплектът може да се прилага също в заниманията по интереси като част от целодневната организация на обучението в 1. клас, в извънкласните и в извънучилищните дейности, в свързаните с неформалното образование, както и в часа на класа.

Учебното помагало за избираемите учебни часове по гражданско образование за 1. клас съдържа 16 теми, разпределени в 4 раздела, които са съобразени с Държавния образователен стандарт за гражданско, здравно, екологично и интеркултурно образование. Интересните и занимателни задачи и красивите цветни илюстрации привличат вниманието на децата, стимулират самостоятелното мислене и спомагат за формиране на интердисциплинарни компетентности по гражданско, здравно, екологично и интеркултурно образование.

Учебната система по гражданско, здравно, екологично и интеркултурно образование за 1. клас на издателство Атласи се състои от:

  • учебно помагало;
  • книга за учителя.


Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Учебно помагало по гражданско, здравно, екологично и интеркултурно образование за 1. клас
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Бъбречно - каменна болест
Светлана Ангелова
Хомо Футурус
рейтинг:
1%
5,00 лв.
Победете бронхиалната астма, полинозите, сенната хрема
Светлана Ангелова
Хомо Футурус
рейтинг:
1%
4,00 лв.
Победете хемороидите
Светлана Ангелова
Хомо Футурус
рейтинг:
1%
9,00 лв.
Победете шиповете
Светлана Ангелова
Хомо Футурус
рейтинг:
1%
6,00 лв.
Пазете сърцето: хипертония, инфаркт, аритмия
Светлана Ангелова
Хомо Футурус
рейтинг:
1%
10,00 лв.