Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Творци на българската зоология

Не е наличен
В книгата са представени кратки биографични сведения и основните научни приноси и постижения на 23 български зоолози, работили и творили в областта на зоологията главно през втората опловина на XX и началото на XXI век. Тя е естествено продължение на книгата "Бележити български зоолози" и представя творческото развитие и научното дело на достойна плеяда от починали вече видни български зоолози, които със своята научна, преподавателска и обществена дейност имат неоспорими заслуги за изучаването на богатия и разнообразен животински свят на България, за подготовката на млади зоолози и еколози в страната и за издигането на нивото и авторитета на българската зоологическа наука у нас и в чужбина.


Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Творци на българската зоология
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти