Facebook Pixel
Количка 0
0,00 лв.

Седмият син, кн. 2 - Хрониките Уордстоун

Прогонващия духове и неговият чирак, Томас Уорд, се борят с мрака. Избавят графството от вещици, призраци и богърти. Сега имат някои недовършени дела в Прийстаун. Дълбоко в катакомбите на катедралата дебне създание, което Прогонващия духове така и не е успял да победи; сила, толкова зла, че цялото графство е заплашено да бъде покварено от него. Изчадието!

Докато Томас и Прогонващия духове се готвят за битката на живота си, става ясно, че Изчадието не е единственият им враг. Инквизиторът е пристигнал, търсейки онези, които си имат работа с мрака, за да ги хвърли в тъмница – или по-лошо.

Може ли Томас да победи Изчадието сам? Виновна ли е приятелката му Алис в магьосничество? И ще успее ли Прогонващия духове да избяга от катакомбите на Инквизитора?

Том Уорд се завръща в ново зловещо приключение, от което ще настръхнете… Сърцата дори на най-безстрашните читатели ще заблъскат в гърдите. С удоволствие ще потънете в тази страховита история.

The Sunday Times

Отново сме “угостени” с великолепен разказ, който за щастие е едва втора част в цяла поредица. Излезте и купете тази книга сега. Няма значение дали сте на 8 или на 80 години, мъж или жена; тя е просто един от онези редки скъпоценни камъни, които хвърлят мост между жанровете и доставят удоволствие на всеки, който изпитва наслада от четенето.

Fantasy Book

Невероятно вълнуващото продължение на “Чиракът на Прогонващия духове”, от което по гръбнака ви ще полазят тръпки.

The Times

Дилейни наистина е майстор в жанра си. Светът на Томас Уорд е мрачен и мистериозен, всяка страница ви оставя да се чудите дали героите ще оцелеят и ако това стане, с какъв ужас ще се сблъскат следващия път. Книга, която наистина е задължително да прочетете. Но нека ви предупредя: да не се чете след мръкване. Приемете го сериозно, защото никога не знаете какъв ужас дебне на следващата страница.

М. Мълоп



Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Седмият син, кн. 2 - Хрониките Уордстоун
Вашият рейтинг

Поръчките от Онлайн книжарница Ciela.com се доставят от Спиди, Еконт и BoxNow за България, и от Български пощи за чужбина.

  • За поръчки под 50 лв., стойността на доставката е фиксирана на 5,99 лв.
  • За поръчки с BOX NOW доставката е 3,99 лв.
  • За поръчки на обща стойност над 50 лв. доставката е безплатна.
  • За чужбина доставката се изчислява според тарифите на Български пощи, и зависи от избраната държавата, броя, големината и теглото на поръчаните продукти. Крайната стойност се визуализира, преди завършване на поръчката.
  • За поръчка на правен софутер няма доставка. Получавате потребителско име и парола по предоставен имейл след потвърдено заплащане.
Свързани продукти
Евкалипти
Мъри Бейл
Intense
рейтинг:
1%
11,00 лв.
Един незавършен живот
Марк Спраг
Intense
рейтинг:
1%
12,00 лв.
Плът и кръв
Майкъл Кънингам
Intense
рейтинг:
1%
16,50 лв.
Тайната на прогонващия духове, кн.3 - Хрониките Уордстоун
Джоузеф Дилейни
Intense
рейтинг:
1%
5,00 лв.
Арена 13, кн. 1
Джоузеф Дилейни
Интенс
рейтинг:
100%
14,95 лв.